3M 775L 150+ 125mm Tarrakiekko reiätön Hookit

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteiden hinnat.
Varastossa
SKU
68246
3M™ Cubitron™ II Hookit™ 775L kalvolaikassa on 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää, joka on mullistava teknologinen kehitysaskel hionnassa. Hiomalaikkamme hiovat jopa kaksi kertaa nopeammin ja kestävät jopa kuusi kertaa pidempään kuin tavalliset hiomapaperilaikat.

3M™ Cubitron™ II Hookit™ 775L kalvolaikalla hionta on jopa kaksi kertaa yhtä nopeaa ja laikka kestää jopa kuusi kertaa yhtä pitkään kuin tavallisia hiomatuotteita käytettäessä. Laikoissamme on kalvotausta, joka antaa paremman repäisylujuuden ja säilyttää laikan reunat ehjänä paremmin kuin paperilaikat.

Näissä hiomalaikoissa on 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä, joka muotoutuu kolmiomaisiksi piikeiksi, jotka leikkaavat metallia sen kovertamisen tai uurtamisen sijaan. Pyramidin muotoiset hiomajyvät teroittuvat jatkuvasti murtuessaan ja mahdollistavat äärimmäisen nopean hionnan.

3M tarjoaa täyden valikoiman Hookit-tarrakiinnitteisiä laikkoja työtiloihin, joissa liimaselkäiset laikat voivat pilaantua pölystä tai liasta. Hookit-laikat muodostavat yleensä hienomman pinnan kuin liimaselkäiset laikat, joten niitä käytetään usein käyttökohteisiin, joissa 3M™ Stikit™ -laikka olisi liian aggressiivinen.

Hookit-hiomapaperilaikat kiinnittyvät helposti ja nopeasti Hookit hioma-alustaan (myydään erikseen). Ne voidaan irrottaa helposti ja niitä voidaan käyttää uudelleen hiomatuotteen koko käyttöiän ajan.
 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:3M 775L 150+ 125mm Tarrakiekko reiätön Hookit
Copyright © 2017 Promart