ProMart avaa EasyMart itsepalvelumyymälän Turun telakalle

Teknisen tukkukaupan erityisosaaja ProMart Oy ja laivanrakennusyhtiö Meyer Turku Oy ovat tehneet sopimuksen vuokrattavasta maa-alueesta Turun telakan alueella. ProMart avaa telakan alueelle marraskuussa 2021 EasyMart-konseptin mukaisen itsepalvelumyymälän. Myymälä parantaa teollisuustarvikkeiden saatavuutta alueella.

Ympärivuorokauden avoinna oleva itsepalvelumyymälä ja helpoksi tehty myymälän käyttöliittymä mahdollistavat sujuvan asiointikokemuksen telakan tyyppisessä kansainvälisessä työympäristössä. ProMart sijoitti vastaavantyyppisen myymälän myös Rauman telakalle keväällä 2020.

ProMart on kasvanut merkittäväksi teknisen tukkukaupan toimijaksi innovatiivisten palvelumallien ja monipuolisen tuotevalikoiman avulla. ProMart toimii seitsemällä paikkakunnalla ja työllistää tällä hetkellä 75 teknisen kaupan ammattilaista. Liikevaihtoennuste kuluvalle vuodelle on n. 26 MEUR. Yhtiö on erikoistunut palvelemaan vaativia teollisuuden, rakennustoimialan ja kunnossapidon asiakkaita tuote-ja palveluvalikoimalla, joka sisältää mm. työkalut, kiinnitystarvikkeet, suojaimet ja kemikaalit.

EasyMart -konseptimyymälät ovat ProMartin palveluratkaisu etenkin teollisuus- ja rakennuskeskittymille, joissa työkalujen ja tarvikkeiden oikea-aikainen saanti ovat tärkeä osa työn jatkuvuutta. ”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Turun telakan kumppaniksemme ja voimme jatkaa kasvuamme Suomalaisen teollisuuden palveluntarjoajana”, kertoo ProMartin toimitusjohtaja Sampo Säily.

Meyer Turku Oy on yksi Euroopan johtavista laivanrakennusyrityksistä. Yritys on erikoistunut rakentamaan risteilyaluksia, matkustaja-autolauttoja sekä erikoisaluksia. Vuosien varrella Turun telakalla on rakennettu yli 1 300 uutta alusta asiakkaille ympäri maailmaa. Tällä hetkellä tilauskantaa on vuoteen 2026 saakka ja laivanrakennuksen suora työllistämisvaikutus on noin 9500 henkilöä.

Lisätietoja

ProMart Oy

  • Toimitusjohtaja Sampo Säily p. 0400 950 332
  • Asiakkuusjohtaja Olli Kallunki p. 045 849 3461

Video EasyMart itsepalvelumyymälästä:

EasyMart myymälä Turun Telakalla.
EasyMart palvelee 24/7. Myymälän valikoima sisältää ammattilaisten tuntemat tuotemerkit ja laivanrakennukseen räätälöidyn teollisuustarvikevalikoiman.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *