Folmer tukemaan ProMart Oy:n kasvua

ProMart Oy siirtyy yrityskaupan myötä Folmer Management Oy:n hallinnoiman Folmer Equity Fund IIKy:n sijoitukseksi. ProMartin nykyiset omistajat jatkavat yhtiössä vähemmistö omistajina ja työntekijöinä. Yhteisenä tavoitteena on tehostaa ProMartin voimakasta kasvua ja tukea yrityksen kehittymistä edelleen alansa johtavaksi toimijaksi.

ProMart Oy on vuonna 2009 perustettu teknisen tukkukaupan erityisosaaja. ProMart on erikoistunut palvelemaan vaativia teollisuuden, rakennustoimialan ja kunnossapidon asiakkaita monipuolisella tuote-ja palveluvalikoimalla, joka sisältää mm. työkalut, kiinnitystarvikkeet, suojaimet ja kemikaalit. Yhtiö palvelee asiakkaitaan monikanavaisesti. ProMartin pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Pirkkalassa, sen ohella sillä on myymälät myös Vantaalla ja Jyväskylässä. Lisäksi yrityksellä on toimipisteet Turussa, Kuopiossa, Oulussa sekä Raumalla.

Tulevaisuudessa ProMart tavoittelee entistä merkittävämpää asemaa markkinoilla. Yhtiö tunnetaan dynaamisena ja innovatiivisena toimialansa uudistajana. Yhtiön tavoitteena on edelleen laajentaa tuotevalikoimaansa sekä jatkuvasti kehittää asiakaskokemustaan kilpailijoista erottuvalla palvelukonseptilla. Kuluvalla tilikaudella yhtiön ennustettu liikevaihto on noin 22MEUR ja se työllistää 69 henkilöä.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja, Sampo Säily, ProMart Oy, puh.040 095 0332, sampo.saily@promart.fi

Toimitusjohtaja, partner Sami Tuominen, Folmer Management Oy, puh.040 708 4905, sami.tuominen@folmer.fi

TIEDOTE

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *