ProMart avaa EasyMart itsepalvelumyymälän Rauman telakalle

ProMart Oy ja Rauma Marine Constructions Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen teknisen kaupanalan tarvikkeiden toimittamisesta Rauman telakalla. ProMart sijoittaa keväällä 2020 telakka-alueelle EasyMart-konseptin mukaisen itsepalvelumyymälän.

Rauma Marine Constructions on erikoistunut monitoimimurtajien, matkustaja-autolauttojen ja viranomaisten tarvitsemien alusten rakentamiseen ja huoltamiseen. Yhtiö aloitti viime vuonna matkustaja-autolautan rakentamisen Wasalinelle. Tänä vuonna se aloittaa shuttle-tyyppisen aluksen valmistamisen Tallinkille ja vuonna 2022 taistelualusten valmistuksen Puolustusvoimille. Projektien rakentamisvaiheiden suora työllisyysvaikutus on noin 6000 henkilötyövuotta, ja tällä hetkellä tilauskantaa on vuoteen 2026 saakka.

ProMart on kartuttanut jo aiemmin kokemusta laivanrakennusteollisuudesta, palvellessaan laivojen sisustamiseen erikoistunutta Merima Oy:tä. Merima vastaa Raumalla suurelta osin matkustajalaivojen sisustamisesta. ”ProMartin ja Meriman välinen yhteistyö on ollut toimivaa kumppanuutta jo vuosien ajan ja on hieno asia, että tätä kumppanuutta voidaan entisestään vahvistaa Rauman projekteissa”, kertoo Merima Oy:n hankintajohtaja Harri Suutari.

ProMart tulee palvelemaan telakka-alueella toimivia yrityksiä henkilökohtaisilla-, sähköisillä- ja logistisilla palvelumalleilla. Alueelle toteutetaan ympärivuorokauden avoinna oleva EasyMart-itsepalvelumyymälä. Palvelun tarkoituksena on varmistaa tuotteiden hyvä saatavuus ja alueella toimivien yritysten työskentely ilman tarvikkeista johtuvia työn keskeytyksiä. ”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Rauman telakan kumppaniksemme ja voimme jatkaa kasvuamme suomalaisen teollisuuden palveluntarjoajana”, kertoo ProMartin asiakkuusjohtaja Olli Kallunki.

”Yhteistyösopimus Promartin kanssa täydentää telakka-alueen palvelutarjontaa RMC:lle ja verkostokumppaneille. Itsepalvelumyymälä tuo joustavuutta ja tehostaa teknisten tarvikkeiden hankintaa”, kertoo RMC:n toimitusjohtaja Jyrki Heinimaa.

Lisätietoja: ProMart Oy, Olli Kallunki p. 045 849 3461

Haastattelupyynnöt: Laura Virtanen, johdon assistentti, Rauma Marine Constructions tel. +358 50 528 0068

Rauma Marine Constructions (RMC) on kesällä 2014 perustettu raumalainen, kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva laivanrakennusyhtiö. RMC on erikoistunut matkustaja-autolauttojen, monitoimimurtajien ja puolustusvoimien alusten rakentamiseen ja huoltoon. Lisätietoja osoitteesta www.rmcfinland.fi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *