ProMart vahvistaa palveluaan Oulun talousalueella

ProMart Oy avaa uuden ammattiasiakkaita palvelevan työväline- ja tarvikemyymälän Kempeleen Zatelliitin yritysalueelle vuoden 2021 loppupuolella. Uusi myymälä tulee palvelemaan Oulun ja ympäristökuntien yrityksiä monipuolisella tuotevalikoimalla sisältäen mm. työkalut, kiinnitystarvikkeet, kemikaalit ja suojaimet. ProMartilla on ollut Oulussa myyntikonttori vuodesta 2016 lähtien.

-”Uusi toimipiste hyvällä liikepaikalla moottoritien välittömässä läheisyydessä palvelee erinomaisesti kiireistä ammattiasiakasta”- kertoo ProMart Oulun aluepäällikkö Lasse Lyytikäinen. Uudessa myymälässä tulee olemaan hyvin edustettuna ammattilaisille tutut työkalumerkit ja valikoimasta löytyy laajuutta etenkin rakentamisen tarvikkeissa. Myymälän palveluihin kuuluu myös työvaatepainatus, jolloin asiakas voi saada yksittäisiin tuotteisiin työvaatepainatuksen myymäläostoskäynnin yhteydessä, Lyytikäinen jatkaa.

Uusi myymälä on osa ProMartin kasvusuunnitelmaa, jossa myymälöiden palvelu on merkittävässä osassa asiakkaille tarjottavaa kokonaispalvelua. Myymälätoimintojen lisäksi palvelemme asiakaskuntaamme jo tutuksi tulleilla henkilökohtaisilla-, sähköisillä- ja logistisilla palvelumalleilla.

Uudet toimitilat valmistuvat osoitteeseen Linnunrata 19 Kempele. Samaan kiinteistöön tulee toimimaan myös kuntosaliketju Vocatum sekä Padelpiste Oy.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *