Vakioidut työväline- ja tarvikepakkaukset

Huolehdimme työkalu- ja tarviketarpeistasi, jotta sinä voit keskittyä työhösi. Tuotannon, työmaiden, korjaamoiden tai kunnossapidon tuottavuuden keskeinen tekijä on työn keskeytymätön tekeminen. Jotta tämä onnistuisi, toimivat työkalut ja tarvikkeiden oikea-aikainen saanti ovat tärkeä osa työn jatkuvuutta.

VAKIOIDUT TYÖVÄLINEPAKKAUKSET
Kokoamme asentaja- tai yksikkökohtaiset työkalupakit ja autojen työvälinekokonaisuudet, juurikin asiakkaan hyväksi kokemilla työkalumerkeillä ja malleilla. Tällä palvelulla saat kaikki työkalut yhdestä paikasta ja yhdellä tilauksella kilpailukykyiseen hintaan.

LAADUKASTA RAKENTAMISTA JOKAISESSA TYÖVAIHEESSA
Valmistajan tai valmistuttajan hankkiessa pientarvikkeet keskitetysti, vähenee asentajien tarvikeostoskäynnit kiinnitystarvikkeiden ja muiden mahdollisten tarvikkeiden osalta. Tämä edesauttaa laadunvalvontaa ja valmistaa, että eri työvaiheissa käytetään hyväksyttyjä ja tarkoituksenmukaisia kiinnitys- ja rakennustarvikkeita.

Tarvikepakkausten tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Tarvittaessa tuotteet on yksilöity toimituslähetteeseen työvaiheen mukaisesti, mikä ohjaa asentajaa käyttämään toimitetut tarvikkeet niille kuuluviin työvaiheisiin.Copyright © 2017 Promart