Elämä jatkuu, rattaat pyörii – toimitukset työmaille veloituksetta

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme.

ProMartin tavaratoimitusten kulkuun koronavirustilanteella ei tällä hetkellä ole vaikutusta eli toimituksemme hoidetaan normaalisti. Tilanteen ollessa poikkeuksellinen, pyrimme pitämään asiakaspalvelumme ja tuotetoimitukset yllä myös tulevina viikkoina. Vastuullisella toiminnalla haluamme omalta osaltamme huolehtia talouden rattaiden pyörimisestä osana tuotantoketjuja.

Työmaille ja työpaikoille tehtävissä tuotetoimituksissa vältämme kontaktia ja huolehdimme tartuntariskin minimoimisesta. Tarjoamme olemassa oleville ja uusille asiakkaillemme työmaatoimitukset veloituksetta toukokuun 2020 loppuun saakka. Samalla haluamme korostaa mobiilisovelluksemme ja muiden sähköisten palvelumalliemme hyödyntämistä tilaamisen välineenä hygieenisistäkin syistä.

Keskusvarastomme toimii normaalisti ja myymälöissämme palvellaan normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Yksittäiset tuotealueet, kuten tietyt henkilösuojaimet ja desifiointiaineet voivat olla kasvaneen kysynnän takia hetkellisesti loppu, mutta logistiikka myös tavarantoimittajiemme suunnasta toimii eikä tavaravirta katkea.

Vallitsevassa tilanteessa asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus ja terveys ovat nyt etusijalla. Toimipisteissämme olevia erilaisia kosketuspintoja puhdistetaan tällä hetkellä tehostetusti. Hygieniakäytäntöjämme on tiukennettu, ja niitä valvotaan valppaasti. Seuraamme pandemian vaikutuksia yhdessä terveyshuollon ja kumppaneidemme kanssa, ja tiedotamme mahdollisista vaikutuksista erikseen.

Copyright © 2017 Promart