Tule meille töihin, haemme ohjelmistokehittäjää Pirkkalaan

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ, Pirkkala
Ohjelmistokehittäjänä olet osa kehitystiimiämme joka kehittää yrityksemme ja asiakkaidemme hyödyksi järjestelmäkokonaisuutta. Liiketoiminta-alustana on pilvessä toimiva Oraclen NetSuite, mikä liitännäisineen muodostaa järjestelmäkokonaisuuden. NetSuite on maailman suosituin pilvipohjainen ERP, avoimien rajapintojen järjestelmä, joka tukee kaikkia edistyneimpiä liiketoiminta- ja talousprosesseja. Omalla ohjelmistokehityksellämme olemme edelläkävijöitä toimialamme palvelumallien tuottajana asiakkaidemme hyödyksi.
Tehtävänäsi on ohjelmoida uusia suunniteltuja ominaisuuksia NetSuiteen, integroida järjestelmäämme eri toimittajiemme ja asiakkaidemme järjestelmiä ja kouluttaa ohjelman käyttäjiä organisaatiossamme. Lisäksi osallistut palvelumalliemme suunnitteluun ja ohjelmistokokonaisuuden kehittämiseen. Odotamme hakijalta kokemusta ERP järjestelmäympäristöistä sekä Java ja JavaScript osaamista.
Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön kasvavassa yrityksessä, nuorekkaan ja rehdin työtiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen.
Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Forsten 050 308 9301. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 4.2.2018 osoitteeseen rekrytointi@promart.fi
Copyright © 2017 Promart