ProMart Työvaatepalvelun ensimmäinen vuosi oli vauhdikas

Vaivattomin. Joustavin. Tyylikkäin.

ProMart Työvaatepalvelu on ensimmäisen toimintavuotensa aikana vaatettanut mm. rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisia sekä maalareita. Asiakkaat ovat huomanneet työvaatehankintojen olevan vaivatonta asiantuntevan ja joustavan tiimin avustuksella. Yhdessä asiakkaiden kanssa on kehitetty palvelumalleja, joilla työvaatehankinnat on tehty sujuvaksi. Esimerkiksi työntekijäkohtaiset vaatepaketit vapauttavat asiakkaan resursseja, kun työntekijä tilaa oikeankokoiset vaatteet suoraan kotiosoitteeseensa. Asiakkaan henkilöstö kulkee yhdenmukaisissa, sovitun malliston mukaisissa vaatteissa. Palvelukokonaisuus sisältää logomerkinnät ja brodeeraukset.

Työvaatemallisto laaditaan asiakkaan tarpeiden pohjalta huomioiden myös muut työn edellyttämät suojaimet. Varmistamme jo mallistoa tehdessämme, että kyseisiä vaatteita ja suojaimia on hyvin saatavilla. Toimitustapa valitaan yhdessä asiakkaan kanssa helppous ja kustannustehokkuus edellä. ProMart myymälät ovat täyden palvelun työvaatemyymälöitä, joissa työntekijä voi myös sovittaa ja noutaa malliston mukaiset vaatteet ja jalkineet.

Mitä uutta ProMart Työvaatepalvelu tarjoaa vuonna 2023? Laajennamme henkilöstövuokraukseen ja kausityöntekijöille suunnattua tuotevalikoimaa. Vaivattoman palvelukokonaisuutemme avulla myös lyhytaikaisen työvoiman vaatettaminen on pian helppoa! ProMartilla on vankka asiantuntemus teollisuuden parissa. Työvaatepalvelumme auttaa löytämään kustannustehokkaimman toimintatavan myös työvaatteisiin.

Lisätietoja palvelusta
ProMart Työvaatepalvelu
tyovaatepalvelu@promart.fi
promart.fi/tyovaatepalvelu/

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *