Uutiset

ProMart Työvaatepalvelun ensimmäinen vuosi oli vauhdikas

Vaivattomin. Joustavin. Tyylikkäin.

ProMart Työvaatepalvelu on ensimmäisen toimintavuotensa aikana vaatettanut mm. rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisia sekä maalareita. Asiakkaat ovat huomanneet työvaatehankintojen olevan vaivatonta asiantuntevan ja joustavan tiimin avustuksella. Yhdessä asiakkaiden kanssa on kehitetty palvelumalleja, joilla työvaatehankinnat on tehty sujuvaksi. Esimerkiksi työntekijäkohtaiset vaatepaketit vapauttavat asiakkaan resursseja, kun työntekijä tilaa oikeankokoiset vaatteet suoraan kotiosoitteeseensa. Asiakkaan henkilöstö kulkee yhdenmukaisissa, sovitun malliston mukaisissa vaatteissa. Palvelukokonaisuus sisältää logomerkinnät ja brodeeraukset.

Työvaatemallisto laaditaan asiakkaan tarpeiden pohjalta huomioiden myös muut työn edellyttämät suojaimet. Varmistamme jo mallistoa tehdessämme, että kyseisiä vaatteita ja suojaimia on hyvin saatavilla. Toimitustapa valitaan yhdessä asiakkaan kanssa helppous ja kustannustehokkuus edellä. ProMart myymälät ovat täyden palvelun työvaatemyymälöitä, joissa työntekijä voi myös sovittaa ja noutaa malliston mukaiset vaatteet ja jalkineet.

Mitä uutta ProMart Työvaatepalvelu tarjoaa vuonna 2023? Laajennamme henkilöstövuokraukseen ja kausityöntekijöille suunnattua tuotevalikoimaa. Vaivattoman palvelukokonaisuutemme avulla myös lyhytaikaisen työvoiman vaatettaminen on pian helppoa! ProMartilla on vankka asiantuntemus teollisuuden parissa. Työvaatepalvelumme auttaa löytämään kustannustehokkaimman toimintatavan myös työvaatteisiin.

Lisätietoja palvelusta
ProMart Työvaatepalvelu
tyovaatepalvelu@promart.fi
promart.fi/tyovaatepalvelu/

Markkinoiden kevein suojakaidejärjestelmä myynnissä ProMartilla

ProMart on aloittanut Kaidetar Oy:n jälleenmyyjänä Suomen markkinoilla. Kaidetar Oy valmistaa markkinoiden keveimpiä väliaikaisiin suojaustarpeisiin kehitettyjä kaidejärjestelmiä.
ALUKAIDE-järjestelmä soveltuu erilaisten kiinnikkeiden ansioista monipuolisesti niin saaneeraus- kuin uudiskohteisiinkin.

Järjestelmä perustuu alumiiniseen säädettävään kaidetolppaan, joka runkokiinnikkeen kanssa painaa vain 5,6 kg.
Järjestelmän muutkin komponentit, vaakajohteet ja erilaiset runkokiinnikkeet ovat alumiinia. Keveys tuo nopeutta ja työturvallisuutta asennusvaiheessa sekä säästää kuljetuskustannuksissa merkittävästi.
Asentaminen onnistuu useimmissa kohteissa yleisruuveilla vaivattomasti eikä erikoiskiinnikkeitä tarvita. Järjestelmä on suunniteltu jopa 3,6m tolppavälille käytettäessä alumiinisia ALUKAIDE vaakajohteita.

Lisätietoja ProMartin teknisiltä myyiltä

ProMartin joulu

ProMarti joululahjavinkeistä löytyy hyödyllisiä tuotteita sekä lahjakortteja, tutustu valikoimaan kampanja sivulta.

Kiireiden helpottamiseksi paketoimme niin kovat kuin pehmeätkin lahjat ilman lisämaksua. Ota yhteyttä myyntiimme ja räätälöidään yrityksellenne sopivat joulunlahjat.

Promartin myymälöissä on glögitarjoilu jouluun asti.
Tervetuloa nauttimaan glögistä ja tekemään hyviä lahjaostoksia!

Uudet Puma Disc & Albatros QL -turvajalkinemallit nyt ProMartilta

Turvajalkineiden rullakiristys on vakiinnuttanut paikkansa monella alalla. Kuuntelimme asiakkaidemme toiveita, ja tuomme nyt markkinoille uusia pikakiristyksellä varustettuja turvajalkineita. Puma on käyttänyt DISC-rullakiristystä juoksukengissä jo vuodesta 1991, ja nyt ominaisuus on saatavilla myös Puma Safety -turvajalkineissa. Puma Safety valmistaa urheilullisia turvakenkiä, joiden ulkonäössä on loppuun saakka harkitut yksityiskohdat. Kokemus juoksukenkien suunnittelusta tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja energianpalautuksen myös turvajalkineisiin.

Albatros QuickLock (QL) -pikakiristys on saatavana kahdessa uutuusmallissa. AER55 QL ja Breeze Impulse QL -jalkineet ovat kevyitä, ja hengittävät hyvin tekstiilipäällisen ansiosta.

Kaikissa Puma ja Albatros uutuuskengissä on joustava, metalliton FAP-naulaanastumissuoja ja varvassuoja.

ProMart maahantuo Suomeen laadukkaita turvajalkineita Puma Safety, Albatros ja Footguard -tuotemerkeiltä. Kaikki brändit edustavat testattua turvallisuutta, innovatiivisia tekniikoita ja modernia muotoilua. ProMartilta löydät kattavan valikoiman kenkiä turvaamaan työntekijöiden työpäiviä. Saatavilla on laaja kokovalikoima väliltä 36-48. Valtaosa jalkinemalleista on metallittomia, mikä tekee niistä taipuisia ja kevyitä. Mukavat turvakengät siivittävät työntekijätkin parempiin suorituksiin!

Ruuvilinja osaksi ProMartia

ProMart Oy on ostanut Ruuvilinja Oy:n koko osakekannan. Ruuvilinja jatkaa toimintaansa osana ProMart-konsernia. Toteutunut kauppa laajentaa yritysten tuote- ja palveluvalikoimia sekä vahvistaa alan erityisosaamista. Yrityskaupalla ei ole vaikutuksia yritysten työ- tai asiakassuhteisiin.

Ruuvilinja Oy on vuonna 1983 perustettu, teollisuuden kiinnitystarvikkeisiin erikoistunut työkalu- ja tarviketukkukauppa. Ruuvilinjan toimitilat ja varastomyymälä sijaitsevat Teivon yrityspuistossa Ylöjärvellä. Yrityskaupan myötä Ruuvilinjan valikoima ja tuotetarjonta laajenevat merkittävästi. Ruuvilinjan myymälävalikoimaa tullaan laajentamaan työvälineiden, rakentamisen tarvikkeiden ja työsuojainten osalta palvelemaan myös ammattirakentajia. Myös ruuvi.fi-verkkokaupan valikoimaa tullaan kasvattamaan useiden tuoteryhmien osalta, mikä mahdollistaa entistä kattavammin myös kuluttaja-asiakkaiden palvelemisen verkkokaupan kautta.

ProMart Oy on vuonna 2009 Pirkanmaalle perustettu B2B-myyntiin erikoistunut teknisen alan palveluyritys. Yritys tarjoaa teollisuuden ja rakentamisen toimialoille laajan ja toimivan ammattityöväline- ja tarvikevalikoiman sekä hyvän palvelukonseptin osana asiakkaidensa toiminta- ja hankintaprosesseja. Toteutunut kauppa vahvistaa ProMartin teollisuuskiinnikkeiden valikoimaa ja osaamista edelleen. ProMart toimii tällä hetkellä kahdeksalla paikkakunnalla ja henkilöstöä sillä on yhteensä 80.

Tervetuloa syksyn 2022 MartinMessuille!

ProMartin perinteiset MartinMessut järjestetään tänä syksynä viikoilla 41 ja 43.
Tapahtumassa on esillä alan uusimmat innovaatiot ja tuotteet, joita esittelemme asiakkaillemme tavarantoimittajien kanssa.

Kauppahallin kotiruoka tarjoilee perinteiset messueväät, muikut ja makkaraperunat jälkiruokalättyjen kera. Ruokatarjoilu messupäivänä klo 10-14.

MESSUAIKATAULU
Viikko 41
ti 11.10. Muuraintie 1, Pirkkala
ke 12.10. Ahjokatu 10, Jyväskylä
to 13.10. Linnunrata 21, Kempele
Vikko 43
ti 25.10. Orikedonkatu 22, Turku
to 27.10. Juurakkotie 3, Vantaa

Tule paikanpäälle tutustumaan laajaan merkkituotevalikoimaan ja tuotetuutuuksiin sekä hyviin messutarjouksiin.

Työvaatepalvelun avulla logomerkatut tuotteet 48 tunnissa asiakkaalle

Työpukeutuminen saa yhä isompaa huomiota kaikilla toimialoilla. Yritykset odottavat laadukkaiden ja kestävien työvaatteiden lisäksi monipuolista palvelua vaatteiden yksilöintiin sekä toimitustapoihin. Tähän tarpeeseen ProMartissa on kehitetty työvaatepalvelu, jossa asiakas voi saada parhaimmillaan työvaateen mukaansa myymälästä yrityksensä logolla varustettuna. Uusi ProMart työvaatepalvelu pitää sisällään myös monipuoliset tilausjärjestelmät, yrityskohtaiset vaatteiden sovitussarjat ja yksilöidyt toimitustavat vaikkapa aloittavan työntekijän kotiosoitteeseen.

Hyvät työvaatteet ovat mukavat ja lisäävät työn tehokkuutta. Valikoimastamme löytyy työvaatemallistot tunnetuilta työvaatevalmistajilta, kuten Fristadsilta ja Snickeriltä. Valikoima sisältää myös vaatteet aktiiviseen vapaa-aikaan sekä toimistotyöhön, kun työvaatteilta vaaditaan mukavuutta ja tyylikästä ulkonäköä.

Työvaatepalvelun asiakaslupauksena lupaamme logomerkata vaatteet 24 tunnissa tilauksesta ja toimittaa työntekijäkohtaisen vaatetilauksen 48 tunnissa haluttuun osoitteeseen. Ennalta sovitusti toteutamme nopean painatuspalvelun myymälöissämme asiakkaan odottaessa.

Nyt on hyvä hetki koeponnistaa uuden palvelumme toimivuus. Tilaa yrityksellenne työvaatekartoitus työvaatepalvelun esittelysivuilta. Kartoituksen pohjalta teemme tarjouksen työhönne sopivista työvaatteista. Tarjouksen yhteydessä toimitamme myös veloituksetta yhden Fristads College paidan.

Lisätietoja palvelusta antaa Mirjami Kokkonen p. 050 475 2109 mirjami.kokkonen@promart.fi

Kempeleen ProMart myymälä on avattu

ProMartin Oulun toimipiste on muuttanut ja palvelee nyt uusissa toimitiloissa Kempeleen Zateliitin alueella osoitteessa Linnunrata 19 Kempele.

Uusi toimipiste parantaa palveluamme sekä työvälineiden ja tarvikkeiden saatavuutta Oulun talousalueella. Uudessa myymälässä on edustettuna ammattilaisille tutut työkalubrändit kuten Milwaukee, Paslode, Flex, Makita, Husqvarna ja Stabila. Sähkö- ja paineilmatyökalujen lisäksi myymälästä löytyy käsityökalut, kiinnitystarvikkeet, maalaustarvikkeet, teipit- ja suojaustarvikkeet sekä rakennus- ja huoltokemikaalit.

Myös työvaatteisiin ja muiden suojainten valikoimaan on panostettu merkittävästi. Myymälän palveluihin kuuluu myös työvaatepainatus, jolloin asiakas voi saada yksittäisiin tuotteisiin työvaatepainatuksen myymäläostoskäynnin yhteydessä.

Myymälä on avoinna arkisin klo 7-16.00. Joulunalusviikoilla 50 ja 51 myymälässä on glögiä tarjolla. Varasinaisia avajaisia vietämme myöhemmin talvella.

Tervetuloa tutustumaan!

ProMart avaa EasyMart itsepalvelumyymälän Turun telakalle

Teknisen tukkukaupan erityisosaaja ProMart Oy ja laivanrakennusyhtiö Meyer Turku Oy ovat tehneet sopimuksen vuokrattavasta maa-alueesta Turun telakan alueella. ProMart avaa telakan alueelle marraskuussa 2021 EasyMart-konseptin mukaisen itsepalvelumyymälän. Myymälä parantaa teollisuustarvikkeiden saatavuutta alueella.

Ympärivuorokauden avoinna oleva itsepalvelumyymälä ja helpoksi tehty myymälän käyttöliittymä mahdollistavat sujuvan asiointikokemuksen telakan tyyppisessä kansainvälisessä työympäristössä. ProMart sijoitti vastaavantyyppisen myymälän myös Rauman telakalle keväällä 2020.

ProMart on kasvanut merkittäväksi teknisen tukkukaupan toimijaksi innovatiivisten palvelumallien ja monipuolisen tuotevalikoiman avulla. ProMart toimii seitsemällä paikkakunnalla ja työllistää tällä hetkellä 75 teknisen kaupan ammattilaista. Liikevaihtoennuste kuluvalle vuodelle on n. 26 MEUR. Yhtiö on erikoistunut palvelemaan vaativia teollisuuden, rakennustoimialan ja kunnossapidon asiakkaita tuote-ja palveluvalikoimalla, joka sisältää mm. työkalut, kiinnitystarvikkeet, suojaimet ja kemikaalit.

EasyMart -konseptimyymälät ovat ProMartin palveluratkaisu etenkin teollisuus- ja rakennuskeskittymille, joissa työkalujen ja tarvikkeiden oikea-aikainen saanti ovat tärkeä osa työn jatkuvuutta. ”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Turun telakan kumppaniksemme ja voimme jatkaa kasvuamme Suomalaisen teollisuuden palveluntarjoajana”, kertoo ProMartin toimitusjohtaja Sampo Säily.

Meyer Turku Oy on yksi Euroopan johtavista laivanrakennusyrityksistä. Yritys on erikoistunut rakentamaan risteilyaluksia, matkustaja-autolauttoja sekä erikoisaluksia. Vuosien varrella Turun telakalla on rakennettu yli 1 300 uutta alusta asiakkaille ympäri maailmaa. Tällä hetkellä tilauskantaa on vuoteen 2026 saakka ja laivanrakennuksen suora työllistämisvaikutus on noin 9500 henkilöä.

Lisätietoja

ProMart Oy

  • Toimitusjohtaja Sampo Säily p. 0400 950 332
  • Asiakkuusjohtaja Olli Kallunki p. 045 849 3461

Video EasyMart itsepalvelumyymälästä:

EasyMart myymälä Turun Telakalla.
EasyMart palvelee 24/7. Myymälän valikoima sisältää ammattilaisten tuntemat tuotemerkit ja laivanrakennukseen räätälöidyn teollisuustarvikevalikoiman.