Uutiset

ProMart vahvistaa palveluaan Oulun talousalueella

ProMart Oy avaa uuden ammattiasiakkaita palvelevan työväline- ja tarvikemyymälän Kempeleen Zatelliitin yritysalueelle vuoden 2021 loppupuolella. Uusi myymälä tulee palvelemaan Oulun ja ympäristökuntien yrityksiä monipuolisella tuotevalikoimalla sisältäen mm. työkalut, kiinnitystarvikkeet, kemikaalit ja suojaimet. ProMartilla on ollut Oulussa myyntikonttori vuodesta 2016 lähtien.

-”Uusi toimipiste hyvällä liikepaikalla moottoritien välittömässä läheisyydessä palvelee erinomaisesti kiireistä ammattiasiakasta”- kertoo ProMart Oulun aluepäällikkö Lasse Lyytikäinen. Uudessa myymälässä tulee olemaan hyvin edustettuna ammattilaisille tutut työkalumerkit ja valikoimasta löytyy laajuutta etenkin rakentamisen tarvikkeissa. Myymälän palveluihin kuuluu myös työvaatepainatus, jolloin asiakas voi saada yksittäisiin tuotteisiin työvaatepainatuksen myymäläostoskäynnin yhteydessä, Lyytikäinen jatkaa.

Uusi myymälä on osa ProMartin kasvusuunnitelmaa, jossa myymälöiden palvelu on merkittävässä osassa asiakkaille tarjottavaa kokonaispalvelua. Myymälätoimintojen lisäksi palvelemme asiakaskuntaamme jo tutuksi tulleilla henkilökohtaisilla-, sähköisillä- ja logistisilla palvelumalleilla.

Uudet toimitilat valmistuvat osoitteeseen Linnunrata 19 Kempele. Samaan kiinteistöön tulee toimimaan myös kuntosaliketju Vocatum sekä Padelpiste Oy.

Folmer tukemaan ProMart Oy:n kasvua

ProMart Oy siirtyy yrityskaupan myötä Folmer Management Oy:n hallinnoiman Folmer Equity Fund IIKy:n sijoitukseksi. ProMartin nykyiset omistajat jatkavat yhtiössä vähemmistö omistajina ja työntekijöinä. Yhteisenä tavoitteena on tehostaa ProMartin voimakasta kasvua ja tukea yrityksen kehittymistä edelleen alansa johtavaksi toimijaksi.

ProMart Oy on vuonna 2009 perustettu teknisen tukkukaupan erityisosaaja. ProMart on erikoistunut palvelemaan vaativia teollisuuden, rakennustoimialan ja kunnossapidon asiakkaita monipuolisella tuote-ja palveluvalikoimalla, joka sisältää mm. työkalut, kiinnitystarvikkeet, suojaimet ja kemikaalit. Yhtiö palvelee asiakkaitaan monikanavaisesti. ProMartin pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Pirkkalassa, sen ohella sillä on myymälät myös Vantaalla ja Jyväskylässä. Lisäksi yrityksellä on toimipisteet Turussa, Kuopiossa, Oulussa sekä Raumalla.

Tulevaisuudessa ProMart tavoittelee entistä merkittävämpää asemaa markkinoilla. Yhtiö tunnetaan dynaamisena ja innovatiivisena toimialansa uudistajana. Yhtiön tavoitteena on edelleen laajentaa tuotevalikoimaansa sekä jatkuvasti kehittää asiakaskokemustaan kilpailijoista erottuvalla palvelukonseptilla. Kuluvalla tilikaudella yhtiön ennustettu liikevaihto on noin 22MEUR ja se työllistää 69 henkilöä.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja, Sampo Säily, ProMart Oy, puh.040 095 0332, sampo.saily@promart.fi

Toimitusjohtaja, partner Sami Tuominen, Folmer Management Oy, puh.040 708 4905, sami.tuominen@folmer.fi

TIEDOTE

ProMart avaa myymälän Turun Oriketoon

ProMart avaa ammattiasiakkaita palvelevan työväline- ja tarvikemyymälän Turun Oriketoon tammikuun 2021 alussa. Uusi myymälä tulee palvelemaan monipuolisella tuotevalikoimalla teollisuuden – ja rakentamisen yrityksiä Turun talousalueella. Uudessa myymälässä on hyvin edustettuna ammattilaisille tutut brändit ja valikoimasta löytyy laajuutta etenkin rakentamisen tarvikkeissa. Myymälän palveluihin kuuluu myös työvaatepainatus, jolloin asiakas voi saada yksittäisiin tuotteisiin työvaatepainatuksen myymäläostoskäynnin yhteydessä.

Uusi myymälä on osa ProMartin kasvusuunnitelmaa, jossa myymälöiden palvelu on merkittävässä osassa asiakkaille tarjottavaa kokonaispalvelua. Myymälätoimintojen lisäksi palvelemme asiakaskuntaamme jo tutuksi tulleilla henkilökohtaisilla-, sähköisillä- ja logistisilla palvelumalleilla. ”Muutto Raisiosta ja uusi myymälä keskeisellä liikepaikalla edistää monipuolisesti palvelukokonaisuutta Turun seudulla” kertoo ProMart Turun aluepäällikkö Lauri Leinonen.

Turun uuden ProMart myymälän löytää tammikuusta 2021 alkaen osoitteesta Orikedonkatu 22 Turku.

Tervetuloa Jyväskylän uuden myymälän avajaisiin

Jyväskylän uuden ProMart myymälän avajaisia vietetään 8.-9.9.2020. Uusi myymälä sijaitsee keskeisellä paikalla Jyväskylän Seppälässä osoitteessa Ahjokatu 10.

Tiistaina 8.9 klo 10-14 tarjoamme pyttipannua, paistettuja muikkuja sekä lettukahvit. Vegaaneille, gluteenittomille ja laktoosittomille löytyy vaihtoehdot myös. Keskiviikkona 9.9 tarjoamme grillimakkaraa.

Tarjoilujen lisäksi avajaisissa on arvontaa ja tuote-esittelyjä. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet ProMartin asiakkaat.

ProMart ja Kyocera Senco Finland yhteistyöhön Jyväskylässä

Kiinnitystekniikkaan ja työvälineisiin erikoistunut Kyocera Senco Finland Oy ja teollisuuden- ja rakentamisen palveluyritys ProMart Oy ovat sopineet myymälä- ja varastotoimintojen yhdistämisestä Jyväskylän talousalueella. Yhteistyö astuu voimaan 1. syyskuuta, jolloin  Senco Kyoceran myymälä- ja varastotoiminnot siirtyvät ProMartin hoidettavaksi. Samassa yhteydessä ProMart muuttaa suurempiin toimitiloihin Jyväskylän Seppälään osoitteeseen Ahjokatu 10.

Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa alueen tuote- ja palvelutarjontaa rakennusteollisuudelle. Uusi ProMart myymälä tulee toimimaan Senco centterinä edustaen samalla Kyoceran maahantuomia tuotemerkkejä kuten Sencoa, Starmixiä, Collomixiä ja Mafellia. Myymälätoimintojen lisäksi ProMart tulee palvelemaan Kyoceran asiakaskuntaa henkilökohtaisilla-, sähköisillä- ja logistisilla palvelumalleilla. ”Yhteistyö Kyoceran kanssa tulee täydentämään monipuolisesti palvelukokonaisuutta Keski-Suomen alueen rakennuliikkeille ja teollisuudelle” kertoo ProMart Jyväskylän aluepäällikkö Kalle Ahokas.

KYOCERA SENCO Finland Oy on vuonna 1957 perustettu, kiinnitystekniikkaan ja työvälineisiin erikoistunut yritys. Yhtiö on osa Kiotossa Japanissa pääkonttoriaan pitävää, 1959 perustettua KYOCERA konsernia, joka toimii usealla eri tuotealueella ja monella eri markkina-alueella ympäri maailmaa. 

ProMart Oy on vuonna 2009 perustettu teknisentukkukaupan toimialalla toimiva palveluyritys. ProMart toimittaa palveluidensa avulla teollisuuden, rakentamisen, korjaamoiden ja kunnossapidon tuotteita kokonaisvaltaisesti. Yhtiö toimii kuudella paikkakunnalla Suomessa ja työllistää yli 60 henkilöä. Liikevaihtoa kertyi viimeksi päättyneellä tilikaudella 25 milj €.

Lisätietoja: Sampo Säily, toimitusjohtaja ProMart Oy puh. 0400 950 332, Timo Mikkola, myyntipäällikkö Kyocera Senco Finland Oy puh. 0400 544 515

ProMartille uusi verkkokauppa

ProMartin kasvusuunnitelmat seuraaville vuosille nojaavat yhä vahvemmin sähköisiin palvelukanaviin. Uudeksi kanavaksi ProMartille on rakennettu koronakevään aikana uusi verkkokauppa, jonka sisältö pohjautuu vahvasti toiminnanohjausjärjestelmästä saatavaan tietoon. Uusi verkkokauppa toteutettiin Woocommerce- verkkokauppa-alustalle.

ProMartille on aina ollut tärkeää asiakkaiden monipuolinen palveleminen. Sähköisistä kanavista mobiilisovellus on jo vuosia näytellyt merkittävää osaa yhtiön liikevaihdosta. Alkuvuodesta lanseerattu EasyMart itsepalvelukonsepti, ja nyt julkaistu verkkokauppa, muodostavat yhdessä hyvin kokonaisvaltaisen sähköisten palveluiden kokonaisuuden. Uuden verkkokaupan visuaalisesta ilmeestä ja markkinointiviestistä on vastannut Palatio Oy ja teknisestä toteutuksesta AtFlow Oy.

Uudessa verkkokaupassa asiakas pääsee itse vaikuttamaan yrityksensä käyttäjille, kuten asentajille tai tavarantilaajille näkyvään sisältöön, ja rajamaan ostettavissa olevan valikoiman esimerkiksi asentajille sopivaksi. Asiakkaan pääkäyttäjä voi halutessaan määritellä tilaajien ostoskorien hyväksynnän esimiehellä, jolloin uusista tilauksista lähtee esimiehen sähköpostiin hyväksymispyyntö. Myös työvaatteiden tilaamisesta on tehty helpompaa ja verkkokauppaan voidaan luoda asiakaskohtaiset mallistot henkilötasolla toistuvien tilausten sekä henkilöstön vaatekokojen hallinnan helpottamiseksi. Kehitystyö jatkuu ja kauppa tulee palvelemaan vielä tämän vuoden aikana myös ruotsin ja englannin kielellä.

Martinpäivät 5-6.5.2020

ProMartin perinteiset Martinpäivät järjestetään tänä keväänä verkossa – ja tietysti ruokatarjoilun kera. Koronan myötä Martinpäivistä kehitettiin uusi etäpalvelumalli, ja jo kahdeksan vuoden ajan järjestetyt kampanjapäivät toteutetaan nyt omalla kampanjasivustolla.

Martinpäivät ovat ProMartin perinteinen toimipisteissä keväisin ja syksyisin järjestettävä asiakastapahtuma hyvien tarjousten ja tarjottavan ruoan merkeissä. Martinpäivien kampanjasivusto löytyy osoitteesta www.martinpaivat.fi/

Työkaluleasingillä rahoitat myös pienet työvälinehankinnat

Samalla kun koronakriisi aiheuttaa haasteita yritysten työ- ja rahoitustilanteeseen, syntyy epävarmuutta työtä varten tehtäviä hankintoja kohtaan.

ProMart tarjoaa leasingrahoitusta aina 100 € arvoisista laitteista ylöspäin. Rahoitus on myös hinnaltaan hyvin kustannustehokas. Leasingin piiriin voi koota yritykselle sopivimman laitepaketin merkistä riippumatta. Alla muutamia hintaesimerkkejä yleisimmistä leasingillä hankituista työvälineistä:

  • Milwaukee Porakone M18 FDD-0X runkoversio 6,13 € kk
  • Milwaukee Akkukulmahiomakone M18 CAG 125X-0 Runko 6,48 € kk
  • Milwaukee Mutterinväännin M18 FMTIWF12-0X Runko 7,70 € kk
  • Makita Akkukonesarja 18V DLX2289TJ 5,0 ah akuilla 12,08 € kk
  • Makita Akkupyörösaha puulle DHS680Z 18V runkoversio 8,02 € kk
  • Dewalt Katkaisujiirisaha DWS777 1800 w 10,68 € kk
  • Paineilmaletkukela 30m 9,5x13mm PUR Reelworks 4,03 € kk
  • Rakennustelinesarja, leveys 9,15 m, työskentely korkeus 6,2 m 165 € kk

Hinnat on 36 kk sopimushintoja. Hinta sisältää laitteen, laitevakuutuksen, takuuhuoltopalvelun sekä palvelun avauksen. Laskuttaessa ei peritä erillistä laskutuspalkkiota.

ProMart avaa EasyMart itsepalvelumyymälän Rauman telakalle

ProMart Oy ja Rauma Marine Constructions Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen teknisen kaupanalan tarvikkeiden toimittamisesta Rauman telakalla. ProMart sijoittaa keväällä 2020 telakka-alueelle EasyMart-konseptin mukaisen itsepalvelumyymälän.

Rauma Marine Constructions on erikoistunut monitoimimurtajien, matkustaja-autolauttojen ja viranomaisten tarvitsemien alusten rakentamiseen ja huoltamiseen. Yhtiö aloitti viime vuonna matkustaja-autolautan rakentamisen Wasalinelle. Tänä vuonna se aloittaa shuttle-tyyppisen aluksen valmistamisen Tallinkille ja vuonna 2022 taistelualusten valmistuksen Puolustusvoimille. Projektien rakentamisvaiheiden suora työllisyysvaikutus on noin 6000 henkilötyövuotta, ja tällä hetkellä tilauskantaa on vuoteen 2026 saakka.

ProMart on kartuttanut jo aiemmin kokemusta laivanrakennusteollisuudesta, palvellessaan laivojen sisustamiseen erikoistunutta Merima Oy:tä. Merima vastaa Raumalla suurelta osin matkustajalaivojen sisustamisesta. ”ProMartin ja Meriman välinen yhteistyö on ollut toimivaa kumppanuutta jo vuosien ajan ja on hieno asia, että tätä kumppanuutta voidaan entisestään vahvistaa Rauman projekteissa”, kertoo Merima Oy:n hankintajohtaja Harri Suutari.

ProMart tulee palvelemaan telakka-alueella toimivia yrityksiä henkilökohtaisilla-, sähköisillä- ja logistisilla palvelumalleilla. Alueelle toteutetaan ympärivuorokauden avoinna oleva EasyMart-itsepalvelumyymälä. Palvelun tarkoituksena on varmistaa tuotteiden hyvä saatavuus ja alueella toimivien yritysten työskentely ilman tarvikkeista johtuvia työn keskeytyksiä. ”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Rauman telakan kumppaniksemme ja voimme jatkaa kasvuamme suomalaisen teollisuuden palveluntarjoajana”, kertoo ProMartin asiakkuusjohtaja Olli Kallunki.

”Yhteistyösopimus Promartin kanssa täydentää telakka-alueen palvelutarjontaa RMC:lle ja verkostokumppaneille. Itsepalvelumyymälä tuo joustavuutta ja tehostaa teknisten tarvikkeiden hankintaa”, kertoo RMC:n toimitusjohtaja Jyrki Heinimaa.

Lisätietoja: ProMart Oy, Olli Kallunki p. 045 849 3461

Haastattelupyynnöt: Laura Virtanen, johdon assistentti, Rauma Marine Constructions tel. +358 50 528 0068

Rauma Marine Constructions (RMC) on kesällä 2014 perustettu raumalainen, kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva laivanrakennusyhtiö. RMC on erikoistunut matkustaja-autolauttojen, monitoimimurtajien ja puolustusvoimien alusten rakentamiseen ja huoltoon. Lisätietoja osoitteesta www.rmcfinland.fi.