Uutiset

ProMart Jyväskylän toimipiste muuttaa toukokuun aikana

Muutamme ProMartin Jyväskylän toimipisteen toukokuun aikana uuteen paikkaan Ahjokadun kiinteistön purkutuomion takia.
Avaamme uuden toimipisteen Juustokatu 2:ssa muuton jälkeen. Toimipiste sijaitsee Laukaantien varressa, Valion vieressä, samassa kiinteistössä, missä mm. Tasan Auto sijaitsee.
Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin myös muuton aikana, mutta 22.-27.5. järjestämme päämuuttopäivät, jolloin noutomahdollisuutta emme pysty tarjoamaan. Keskusvarasto toimitukset pyörivät normaalisti.

Tervetuloa Jyväskylän uuteen toimipisteeseen Juustokadulle 28.5. alkaen.

Lisätietoja toimipisteen henkilökunnalta
Puh. 010 235 1694
ProMart
promart.fi

Tule mukaan ProMartin MARTINMESSUILLE ja aamupalatapahtumiin!

Perinteiset MARTINMESSUT järjestetään toukokuussa Pirkkalassa, Turussa ja Vantaalla. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan uusiin tuotteisiin, joita tavarantoimittajamme esittelevät sekä tekemään hyviä messuostoja. Ja tarjolla on jo messujemme vakioklassikoksi muodostunut herkullinen ruokatarjoilu!

MARTINMESSUT klo 10–13
ti 14.5. Pirkkala, Muuraintie 1
ke 15.5. Turku, Orikedonkatu 22
to 16.5. Vantaa, Juurakkotie 3

Aamupalatapahtuma klo 8–11
Kuopiossa ja Kempeleessä järjestämme aamupalatapahtuman, jossa toimittajia on myös paikalla. Tarjolla on pientä aamupalaa ja mahdollisuus tutustua tarjouksiimme ja uutuuksiimme.

ke 15.5. Kuopio, Takojantie 17, Toivala
to 16.5. Kempele, Linnunrata 21

Seuraa viestintäämme. Tapahtumien tarjouslehti ilmestyy ennen messuviikkoa. Ota seurantaan somekanavamme.
TERVETULOA TAPAHTUMIIN!

A.Palojoki Oy osaksi ProMartia

A.Palojoki ja ProMart Oy ovat sopineet 10.11.2023 päivätyllä osakekaupalla yrityksen siirtymisen kokonaan ProMartin omistukseen. A.Palojoki on tunnettu, vuonna 1970 perustettu, pintakäsittelyyn erikoistunut maahantuonti- ja tukkuliike. Yritys tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman erilaisia pintakäsittelytarvikkeita monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Yhtiö tulee jatkamaan toimintaansa omana yhtiönä osana ProMart konsernia, ja kaupalla ei ole vaikutuksia yrityksen työ- tai asiakassuhteisiin. 

ProMart Oy on vuonna 2009 Pirkanmaalle perustettu teknisen alan tukkukauppa. Yritys on tunnettu laajasta ja monipuolisesta tuote- ja palveluvalikoimasta teollisuuden ja rakentamisen toimialoilla. Tuotevalikoima koostuu työkalujen, koneiden ja laitteiden, kiinnitystarvikkeiden, työturvallisuustuotteiden ja muiden tarvikkeiden kokonaisuudesta. ProMartilla on toimintaa yhteensä 8 paikkakunnalla ja yhtiö työllistää tällä hetkellä noin 80 henkilöä. Toteutunut yrityskauppa vahvistaa merkittävästi ProMartin tuotevalikoimaa ja osaamista pintakäsittelytuotteiden ja tarvikkeiden tuoteryhmässä.

https://www.a-palojoki.fi

Tervetuloa viettämään MARTIN viikkoa 9.-15.10.2023!

Tule nauttimaan aamupalasta kanssamme tiistaina 10.10. ja torstaina 12.10., aamupala tarjolla klo 10 asti.

Esittelemme uusimmat tuotteemme ja palvelumme yhdessä toimittajiemme kanssa sekä tarjoamme laajan valikoiman hyviä tarjoustuotteita ostettaviksi. 
Tule paikanpäälle tutustumaan laajaan merkkituotevalikoimaan ja tuoteuutuuksiin sekä hyviin messutarjouksiin. 

Aamupala tarjolla alla olevissa toimipisteissä ti 10.10. ja to 12.10. klo 10 asti.

  • Pirkkala Muuraintie 1, 33960 Pirkkala
  • Vantaa Juurakkotie 3, 01510 Vantaa
  • Kempele Linnunrata 21, 90440 Kempele
  • Jyväskylä Ahjokatu 10, 40320 Jyväskylä
  • Turku Orikedonkatu 22, 20380 Turku
  • Kuopio Takojantie 17, 70900 Toivala

ProMart myymälä 1.6.2023 alkaen myös Ylöjärvellä

Ruuvilinja Oy sulautuu ProMartiin kesäkuun alusta lukien ja samalla Kuukujalla oleva Ruuvilinjan noutomyymälä muuttuu ProMartin Ylöjärven toimipisteeksi. Nykyiset ProMartin asiakkaat voivat käyttää Ylöjärven myymälän palveluita heti.

Ylöjärven toimipisteestä löytyy erittäin laaja teollisuuskiinnikevalikoima ja rakentamisen tuotteiden valikoima kehittyy jatkuvasti. Jo nyt, toimipisteestä löytyy mm. hyvä akkukonevalikoima Makitalta sekä laaja valikoima työssä käytettäviä suojaimia.

Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille Kuukujalle.  

ProMart Ylöjärvi, myymälä
Kuukuja 10, 33420 Tampere
(Navigaattorissa käytä 33420 Ylöjärvi)
Puh: +358 (0)3 314 20500
Avoinna ma-pe 8.00 – 16.00.

ProMartin perinteiset MARTINMESSUT järjestetään toukokuussa viikoilla 19 ja 21

Tapahtumassa on esillä alan uusimmat innovaatiot ja tuotteet, joita esittelemme asiakkaillemme tavarantoimittajien kanssa.
Kauppahallin kotiruoka tarjoilee perinteiset messueväät, muikut ja makkaraperunat jälkiruokalättyjen kera. Ruokatarjoilu messupäivänä klo 10–14.
Pirkkalassa messut juontaa Henkka Haapamäki.

MESSUAIKATAULU
Viikko 19
ti 9.5. Muuraintie 1, Pirkkala
ke 10.5. Orikedonkatu 22, Turku
to 11.5. Juurakkotie 3, Vantaa
Viikko 21
ti 23.5. Ahjokatu 10, Jyväskylä
to 24.5. Linnunrata 21, Kempele

Tule paikanpäälle tutustumaan laajaan merkkituotevalikoimaan ja tuotettuuksiin sekä hyviin messutarjouksiin.

Kuopion Tekniikka osaksi ProMartia

ProMart Oy on ostanut Kuopion Tekniikka Oy:n koko osakekannan. Yhtiö on Pohjois-Savon alueella toimiva työkalu- ja tarviketukkukauppa. Kuopion Tekniikka jatkaa toimintaansa toistaiseksi omana yhtiönään, osana ProMart-konsernia. Toteutunut kauppa vahvistaa ProMartin alueellista kattavuutta sekä laajentumista Itä-Suomeen. Samoin se lujittaa entisestään teollisuusmyynnin osaamista yrityksessä. Yrityskaupalla ei ole vaikutuksia yritysten työ- tai asiakassuhteisiin.


ProMart Oy on vuonna 2009 Pirkanmaalle perustettu B2B-myyntiin erikoistunut teknisen alan palveluyritys. Yritys tarjoaa teollisuuden ja rakentamisen toimialoille laajan ja tunnetun ammattityöväline- ja tarvikevalikoiman sekä̈ hyvän palvelukonseptin osana asiakkaidensa toiminta- ja hankintaprosesseja. ProMart toimii tällä hetkellä yhdeksällä paikkakunnalla ja työllistää yli 80 henkilöä. Vuoden 2022 toteutunut liikevaihto oli n. 30 milj. €.


Kuopion Tekniikka Oy on vuonna 2009 perustettu, teollisuuden kauppaan erikoistunut työkalu- ja tarviketukkukauppa. Yhtiössä työskentelee 4 kokoaikaista työntekijää ja liikevaihto on n. 1,5 milj. €. Kuopion Tekniikan toimitilat ja varastomyymälä̈ sijaitsevat Kuopion ja Siilinjärven rajalla sijaitsevalla Toivalan yritysalueella. Yrityskaupan myötä̈ Kuopion Tekniikan valikoima ja palvelutarjonta laajenevat merkittävästi. Kuopion Tekniikan myymälä tullaan muuttamaan ProMartin palvelukonseptin mukaiseksi teollisuuden ja rakentamisen asiakkaita palvelevaksi toimipisteeksi. Myymälää laajennetaan työvälineiden, rakentamisen tarvikkeiden ja työsuojainten osalta palvelemaan myös ammattirakentajia.

Lisätiedot:
Sampo Säily, toimitusjohtaja, ProMart Oy,
puh. 0400 950 332,
sampo.saily@promart.fi

Jarkko Rissanen, toimitusjohtaja, Kuopion Tekniikka Oy,
puh. 044 089 0000,
jarkko.rissanen@kuopiontekniikka.fi

Wiiste langaton kosteudenhallintajärjestelmä ProMartilta

Wiiste kosteudenhallintajärjestelmä tarjoaa ajantasaiset kosteus- ja lämpotilatiedot suoraan rakenteista jatkuvasti ja helposti. Lisäksi nähdään myös ajantasaiset olosuhdetiedot.

Wiiste Wireless -järjestelmä soveltuu rakentamiseen, saneeraukseen ja vesivahinkojen rakennekuivaukseen. Se mahdollistaa myös rakennuksen koko elinkaaren aikaisen seurannan.
IoT-antureiden tiedot välittyvät automaattisesti pilvipalvelu Reliaan, josta data on seurattavissa omalta päätteeltä.
Käyttäjä voi itse hallinnoida Reliassa automaattisesti mittaustiedon perusteella tulevia hälytyksiä.

Uutuusanturi

Wiisteen SHR-WAN on suomalainen työmaaolosuhteisiin kehitetty IOT -anturi, jonka käyttötarkoitus on ensisijaisesti betonin kosteuden ja lämpötilan mittaus porareikämenetelmällä. Anturi mittaa lisäksi ilman lämpötilan ja suhteellisen kosteuden sekä lähettää mittaustiedot itsenäisesti Relia pilvipalveluun. Pilvipalvelun etäseurantaominaisuuksiin kuuluvat lisäksi automaattiset hälytykset lämpötilalle, suhteelliselle kosteudelle ja pariston varaukselle. Ideaalinen ratkaisu erityisesti vahinkokohteiden kuivaamisen seurantaan.

Kysy lisää teknisiltä myyjiltämme

Tutustu Wiisteen tuotteisiin

ProMart Työvaatepalvelun ensimmäinen vuosi oli vauhdikas

Vaivattomin. Joustavin. Tyylikkäin.

ProMart Työvaatepalvelu on ensimmäisen toimintavuotensa aikana vaatettanut mm. rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisia sekä maalareita. Asiakkaat ovat huomanneet työvaatehankintojen olevan vaivatonta asiantuntevan ja joustavan tiimin avustuksella. Yhdessä asiakkaiden kanssa on kehitetty palvelumalleja, joilla työvaatehankinnat on tehty sujuvaksi. Esimerkiksi työntekijäkohtaiset vaatepaketit vapauttavat asiakkaan resursseja, kun työntekijä tilaa oikeankokoiset vaatteet suoraan kotiosoitteeseensa. Asiakkaan henkilöstö kulkee yhdenmukaisissa, sovitun malliston mukaisissa vaatteissa. Palvelukokonaisuus sisältää logomerkinnät ja brodeeraukset.

Työvaatemallisto laaditaan asiakkaan tarpeiden pohjalta huomioiden myös muut työn edellyttämät suojaimet. Varmistamme jo mallistoa tehdessämme, että kyseisiä vaatteita ja suojaimia on hyvin saatavilla. Toimitustapa valitaan yhdessä asiakkaan kanssa helppous ja kustannustehokkuus edellä. ProMart myymälät ovat täyden palvelun työvaatemyymälöitä, joissa työntekijä voi myös sovittaa ja noutaa malliston mukaiset vaatteet ja jalkineet.

Mitä uutta ProMart Työvaatepalvelu tarjoaa vuonna 2023? Laajennamme henkilöstövuokraukseen ja kausityöntekijöille suunnattua tuotevalikoimaa. Vaivattoman palvelukokonaisuutemme avulla myös lyhytaikaisen työvoiman vaatettaminen on pian helppoa! ProMartilla on vankka asiantuntemus teollisuuden parissa. Työvaatepalvelumme auttaa löytämään kustannustehokkaimman toimintatavan myös työvaatteisiin.

Lisätietoja palvelusta
ProMart Työvaatepalvelu
tyovaatepalvelu@promart.fi
promart.fi/tyovaatepalvelu/

Markkinoiden kevein suojakaidejärjestelmä myynnissä ProMartilla

ProMart on aloittanut Kaidetar Oy:n jälleenmyyjänä Suomen markkinoilla. Kaidetar Oy valmistaa markkinoiden keveimpiä väliaikaisiin suojaustarpeisiin kehitettyjä kaidejärjestelmiä.
ALUKAIDE-järjestelmä soveltuu erilaisten kiinnikkeiden ansioista monipuolisesti niin saaneeraus- kuin uudiskohteisiinkin.

Järjestelmä perustuu alumiiniseen säädettävään kaidetolppaan, joka runkokiinnikkeen kanssa painaa vain 5,6 kg.
Järjestelmän muutkin komponentit, vaakajohteet ja erilaiset runkokiinnikkeet ovat alumiinia. Keveys tuo nopeutta ja työturvallisuutta asennusvaiheessa sekä säästää kuljetuskustannuksissa merkittävästi.
Asentaminen onnistuu useimmissa kohteissa yleisruuveilla vaivattomasti eikä erikoiskiinnikkeitä tarvita. Järjestelmä on suunniteltu jopa 3,6m tolppavälille käytettäessä alumiinisia ALUKAIDE vaakajohteita.

Lisätietoja ProMartin teknisiltä myyiltä