ProMart ja Kyocera Senco Finland yhteistyöhön Jyväskylässä

Kiinnitystekniikkaan ja työvälineisiin erikoistunut Kyocera Senco Finland Oy ja teollisuuden- ja rakentamisen palveluyritys ProMart Oy ovat sopineet myymälä- ja varastotoimintojen yhdistämisestä Jyväskylän talousalueella. Yhteistyö astuu voimaan 1. syyskuuta, jolloin  Senco Kyoceran myymälä- ja varastotoiminnot siirtyvät ProMartin hoidettavaksi. Samassa yhteydessä ProMart muuttaa suurempiin toimitiloihin Jyväskylän Seppälään osoitteeseen Ahjokatu 10.

Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa alueen tuote- ja palvelutarjontaa rakennusteollisuudelle. Uusi ProMart myymälä tulee toimimaan Senco centterinä edustaen samalla Kyoceran maahantuomia tuotemerkkejä kuten Sencoa, Starmixiä, Collomixiä ja Mafellia. Myymälätoimintojen lisäksi ProMart tulee palvelemaan Kyoceran asiakaskuntaa henkilökohtaisilla-, sähköisillä- ja logistisilla palvelumalleilla. ”Yhteistyö Kyoceran kanssa tulee täydentämään monipuolisesti palvelukokonaisuutta Keski-Suomen alueen rakennuliikkeille ja teollisuudelle” kertoo ProMart Jyväskylän aluepäällikkö Kalle Ahokas.

KYOCERA SENCO Finland Oy on vuonna 1957 perustettu, kiinnitystekniikkaan ja työvälineisiin erikoistunut yritys. Yhtiö on osa Kiotossa Japanissa pääkonttoriaan pitävää, 1959 perustettua KYOCERA konsernia, joka toimii usealla eri tuotealueella ja monella eri markkina-alueella ympäri maailmaa. 

ProMart Oy on vuonna 2009 perustettu teknisentukkukaupan toimialalla toimiva palveluyritys. ProMart toimittaa palveluidensa avulla teollisuuden, rakentamisen, korjaamoiden ja kunnossapidon tuotteita kokonaisvaltaisesti. Yhtiö toimii kuudella paikkakunnalla Suomessa ja työllistää yli 60 henkilöä. Liikevaihtoa kertyi viimeksi päättyneellä tilikaudella 25 milj €.

Lisätietoja: Sampo Säily, toimitusjohtaja ProMart Oy puh. 0400 950 332, Timo Mikkola, myyntipäällikkö Kyocera Senco Finland Oy puh. 0400 544 515

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *