Kemikaalit

ProMart toimittaa laadukkaat teollisuuskemikaalit, rakennuskemikaalit, autokemikaalit sekä pesuaineet eri alojen ammattilaisille. Kemikaalivalikoima koostuu ammattilaisten suosimista tunnetuista ja turvallisista tuotemerkeistä.

Teollisuus ja rakennuskemikaalit kattavat ammattilaisten käyttämät tuotteet eri teollisuuden aloilla, rakentamisessa ja remontoinnissa. Valikoima koostuu muun muassa voiteluun, tiivistämiseen, liimaamiseen ja viimeistelyyn käytettävistä kemikaaleista. Autokemikaalit kattavat autoalan ammattilaisten autokorjaamoilla ja pesuloissa käyttämät kemikaalit jarrunesteistä ja autovahoihin. Valikoimasta löytyy lisäksi tarvikkeita kemikaalien käyttöön ja esimerkiksi erilaiset spraymaalit ja merkintämaalit sekä pesuaineita.

ProMart verkkokaupan palvelu kokoaa yrityksen käytössä olevien kemikaalien käyttöturvallisuustiedotteet yhteen paikkaan. Kemikaalien käyttöturvallisuustiedotteet tallentuvat verkkokaupan järjestelmään automaattisesti hankintahistorian perusteella. Järjestelmään voi lisätä myös muualta hankittujen kemikaalien käyttöturvallisuustiedotteet. Palvelun käyttöä varten tarvittavat verkkokauppatunnukset voi pyytää täältä.

Tuoteryhmät

Valmistajat

Näytetään tulokset 1–16 / 878

Ladataan tuotteita