Koneet ja laitteet

Koneet ja laitteet

Koneet ja laitteet

ProMart toimittaa erittäin laajasta valikoimasta ammattilaiselle suunnatut koneet ja laitteet. Valikoimasta löytyvät hitsauskoneet, plasmaleikkurit, paineilmakompressoritimurit, polttomoottorityökalut, moottorisahat, aggregaatit, laikkaleikkurit, timanttityökalut, maantiivistäjät, painepesurit, puutarhatyökalut, lämpöpuhaltimet , ja laaja valikoima koneissa tarvittavia tarvikkeita tunnetuilta merkeiltä.

Koneiden ja laitteiden valikoimat koostuvat kattavasti eri valmistajien tuotteista. Valmistajia ovat muun muassa Esko, Dewalt, Makita, Milwaukee, Festool, Flex, Echo, Husqvarna,  Kränzle, Clen ja Wameta. Merkit ovat tunnettuja, joita ammattilaiset haluavat.Valikoimasta löytyvät sopivat akku- ja sähkötyökalut niin rakentamiseen ja teollisuuteen kuin korjaamoillekin. Valikoimaa täydentävät paineilmatoimiset naulaimet, mutterinvääntimet ja hiomakoneet.

ProMartilta ostetut sähkötyökalut, koneet ja laitteet kirjautuvat automaattisesti ProMart laiterekisteriin ja useimpiin sähkötyökalumerkkeihin saadaan pidennetty takuuaika ilman erillisiä rekisteröintejä. ProMart laiterekisteri on sähköinen lisäpalvelu mobiilisovelluksessa tai verkkokaupassa. Sovelluksesta näet ajantasaiset tiedot laitekannasta sekä huoltohistoriasta. Sovellus lähettää automaattiset huoltokutsut säännöllistä tarkastusta vaativille laitteille. Käyttäjän on mahdollista lisätä rekisteriin koko kalustonsa. Lisätietoja palvelusta myyjiltämme.

Tuoteryhmät

Valmistajat

Näytetään tulokset 1–16 / 250

Ladataan tuotteita