Imurit

ProMart toimittaa laadukkaita ammattityökaluja. Valikoimasta löytyvät käsityökalut, akkutyökalut, sähkötyökalut, paineilmatyökalut ja polttomoottorityökalut tunnetuilta merkeiltä.

ProMartin laaja, ammattilaisille suunnattu imurivalikoima koostuu tunnettuista merkeistä. Meiltä löydät mm. Flex, Starmix, Husqvarna, Clen, Makita, Milwaukee ja Festool merkkiset laadukkaat imurit.

Valikoimasta löytyvät sopivat imurit niin purku- ja asbestitöihin, ammattirakentajille kuin teollisuuden tarpeisiinkin. Valitsemalla sopivan imurin eri käyttötarkoituksiin varmistat turvallisen työskentelyn. ProMart auttaa ja opastaa sopivan suodatusluokan valitsemissa kuhunkin työhön. Valikoimaa täydentävät merkkikohtaiset suodattimet ja suodatinpussit sekö erilaiset varaosat, joita työssä tarvitaan.

ProMartilta ostetut imurit kirjautuvat automaattisesti ProMart laiterekisteriin, jos käytössäsi on laiterekisteri. ProMart laiterekisteri on sähköinen lisäpalvelu mobiilisovelluksessa ja verkkokaupassa. Sovelluksesta näet ajantasaiset tiedot laitekannasta sekä huoltohistoriasta. Lisätietoja palvelusta myyjiltämme.

Valmistajat

Näytetään tulokset 1–16 / 29

Ladataan tuotteita