Uutiset

 1. ProMart pukee Eltelin tuhannet asentajat Fristads vaatteilla

  ProMart pukee Eltelin tuhannet asentajat Fristads vaatteilla Lue lisää...
 2. Laiterekisterin avulla helpotat kalustosi hallintaa ja ylläpitoa

  Laiterekisterin avulla helpotat kalustosi hallintaa ja ylläpitoa Lue lisää...
 3. Martinpäivät Vantaalla ja Pirkkalassa

  Martinpäivät Vantaalla ja Pirkkalassa Lue lisää...
 4. ProMart Palveluksessasi - uusi palveluesitteemme on julkaistu

  ProMart Palveluksessasi - uusi palveluesitteemme on julkaistu Lue lisää...
 5. Uusi Kampanjalehti on ilmestynyt

  Uusi Kampanjalehti on ilmestynyt Promartin uusi Kampanjalehti 1/2018 on ilmestynyt. Lue lisää...
 6. Keskusvaraston ja Pirkkalan uuden myymälän avajaiset torstaina 12.4.

  Keskusvaraston ja Pirkkalan uuden myymälän avajaiset torstaina 12.4.

  Keskusvaraston ja uuden myymälän viralliset avajaiset pidetään torstaina 12.4 klo 9-15. Avajaisissa tarjoamme lohikeittoa lettukahvien kera klo 10-14.


  Lue lisää...
 7. ProMart muuttaa uusiin toimitiloihin

  ProMart muuttaa uusiin toimitiloihin ProMart Oy:n Pirkkalan toimipiste muuttaa uusiin toimitiloihin, jonka vuoksi keskusvarasto ja myymälä ovat suljettu 18-19.1.2018. Varmistaaksemme mahdollisimman katkeamattoman toimitusketjun, suljemme myymälän ja keskusvaraston muuton ajaksi. Lue lisää...
 8. Uudet mobiiliapplikaatiot ladattavissa

  Uudet mobiiliapplikaatiot ladattavissa Uusi ProMart mobiilisovellus on nyt ladattavissa/päivitettävissä Apple ja Android kaupoissa. Vanhat kirjautumistunnukset eivät toimi uudessa sovelluksessa. Kun sovelluksen päivittää, siihen tulee syöttää käyttäjätunnus ja salasana, mitkä jäävät sovellukseen muistiin. Tunnuksen ja salasanan saa ProMart myyntiedustajaltanne. ProMart mobilisovellus on työkalu tilaamiseen ja tuoteluentaan asiakasvarastoissamme. Sovelluksen avulla kirjataan asiakasvarastossa tehdyt tuoteotot jolloin asiakas saa kohdistettua kulunsa halutulla tavalla ja tuotetäydennykset automatisoitua asiakasvarastoon. Lue lisää...
 9. Pientavaralogistiikan toiminnot tehokkaiksi

  Lue lisää...
 10. Promart laajentaa Jyväskylään

  Promart laajentaa Jyväskylään

  ProMart Oy avasi kesäkuussa viidennen toimipisteensä Jyväskylään. Kasvavan kysynnän vuoksi myyntiedustajan rekrytointi Jyväskylän seudulle on käynnissä. ProMartin tavoitteena on palvella seudun asiakkaita entistä paremmin, tuoden palvelut asiakkaiden lähelle. ProMart -palvelut ovat pääasiassa asiakkaan tiloissa tapahtuvaa henkilökohtaista palvelua. Haluamme olla paikan päällä ratkaisemassa toiminnan tuomia haasteita ja palvelemassa asiantuntevasti teknisissä kysymyksissä.

  Lue lisää...

Tuotteet 11-20 / 22

Sivu
Näytä per sivu
Copyright © 2017 Promart