Uutiset

 1. Martinpäivät Vantaalla ja Pirkkalassa

  Martinpäivät Vantaalla ja Pirkkalassa Lue lisää...
 2. ProMart Palveluksessasi - uusi palveluesitteemme on julkaistu

  ProMart Palveluksessasi - uusi palveluesitteemme on julkaistu Lue lisää...
 3. Uusi Kampanjalehti on ilmestynyt

  Uusi Kampanjalehti on ilmestynyt Promartin uusi Kampanjalehti 1/2018 on ilmestynyt. Lue lisää...
 4. Keskusvaraston ja Pirkkalan uuden myymälän avajaiset torstaina 12.4.

  Keskusvaraston ja Pirkkalan uuden myymälän avajaiset torstaina 12.4.

  Keskusvaraston ja uuden myymälän viralliset avajaiset pidetään torstaina 12.4 klo 9-15. Avajaisissa tarjoamme lohikeittoa lettukahvien kera klo 10-14.


  Lue lisää...
 5. ProMart muuttaa uusiin toimitiloihin

  ProMart muuttaa uusiin toimitiloihin ProMart Oy:n Pirkkalan toimipiste muuttaa uusiin toimitiloihin, jonka vuoksi keskusvarasto ja myymälä ovat suljettu 18-19.1.2018. Varmistaaksemme mahdollisimman katkeamattoman toimitusketjun, suljemme myymälän ja keskusvaraston muuton ajaksi. Lue lisää...
 6. Uudet mobiiliapplikaatiot ladattavissa

  Uudet mobiiliapplikaatiot ladattavissa Uusi ProMart mobiilisovellus on nyt ladattavissa/päivitettävissä Apple ja Android kaupoissa. Vanhat kirjautumistunnukset eivät toimi uudessa sovelluksessa. Kun sovelluksen päivittää, siihen tulee syöttää käyttäjätunnus ja salasana, mitkä jäävät sovellukseen muistiin. Tunnuksen ja salasanan saa ProMart myyntiedustajaltanne. ProMart mobilisovellus on työkalu tilaamiseen ja tuoteluentaan asiakasvarastoissamme. Sovelluksen avulla kirjataan asiakasvarastossa tehdyt tuoteotot jolloin asiakas saa kohdistettua kulunsa halutulla tavalla ja tuotetäydennykset automatisoitua asiakasvarastoon. Lue lisää...
 7. Pientavaralogistiikan toiminnot tehokkaiksi

  Lue lisää...
 8. Promart laajentaa Jyväskylään

  Promart laajentaa Jyväskylään

  ProMart Oy avasi kesäkuussa viidennen toimipisteensä Jyväskylään. Kasvavan kysynnän vuoksi myyntiedustajan rekrytointi Jyväskylän seudulle on käynnissä. ProMartin tavoitteena on palvella seudun asiakkaita entistä paremmin, tuoden palvelut asiakkaiden lähelle. ProMart -palvelut ovat pääasiassa asiakkaan tiloissa tapahtuvaa henkilökohtaista palvelua. Haluamme olla paikan päällä ratkaisemassa toiminnan tuomia haasteita ja palvelemassa asiantuntevasti teknisissä kysymyksissä.

  Lue lisää...
 9. ProMartille valmistuu uusi keskusvarasto

  ProMartille valmistuu uusi keskusvarasto Tekninen tukkukauppa ProMart Oy jatkaa vahvaa kasvuaan. Liikevaihto kasvaa päättyvällä tilikaudella 46% ja on lähes 15 miljoonaa euroa. Uusia työntekijöitä on tänä vuonna palkattu yli kymmenen, pääosin vahvistamaan ostotiimiä. Promart rakennuttaa Pirkkalaan uusia toimitiloja keskusvarastoineen. Nykyiset Pirkkalan toimipisteen toimitilat rakennutettiin vain kaksi vuotta sitten, hurja kasvuvauhdin myötä kiinteistön tilat ovat jääneet jo pieniksi. Kasvavien materiaalivirtojen tarpeeseen, käyttöömme valmistuu vuoden 2018 alussa uusi keskusvarasto Pirkkalaan ohitustien varteen, Kurikan liittymään osoitteessa Muuraintie 1. Uudesta osoitteesta toimitukset aloitetaan 22.1.2018 alkaen. Samalla myös Pirkkalan myymälän toiminnot ja asiakaspalvelu siirtyvät uudenkeskusvaraston yhteyteen. Lue lisää...
 10. Mobiiliapplikaation kieliversiot ladattavissa

  Lue lisää...

Tuotteet 11-20 / 20

Sivu
Näytä per sivu
Copyright © 2017 Promart