Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

1. ProMart on tukkuliike ja myymme tuotteita yritysasiakkaille tilimyyntinä. Kuluttajalla on mahdollista ostaa tuotteitamme Vantaan ja Pirkkalan myymälöistä joihin käy maksutavaksi pankkikorttimaksu. Emme vastaanota käteistä rahaa. Tuotteisiin 14 päivän palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta viipymättä ProMart Oy:n myyntiedustajalle tai asiakaspalveluun joko sähköpostitse asiakaspalvelu(at)promart.fi tai puhelimitse (ark. 8-16 )

4. ProMart Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ProMart Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta ProMart Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Jos tuote on tilapäisesti loppunut on toimitusaika n. 1 viikko tai erikseen ilmoitettu arvioitu toimitusaika. Toimitusaika tulee tällöin varmistaa myyntiedustajalta tai asiakapalvelusta. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

- ProMart kuljetus sopimusasiakkaille
- Nouto Pirkkalan tai Vantaan myymälästä
- Posti ja muut logistiikkakumppanimme


3. Laskutus ja laskutuslisä

Tili / laskutus: Tili ja laskutusmahdollisuus on tarkoitettu Yritysasiakkaille joille on avattu laskutustili. Laskutus tapahtuu koontilaskuna ja erikseen sovittaessa kertalaskuna jokaisesta toimituksesta. Perimme laskutus ja käsittelykuluna 3 € / koontilasku.


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Kuluttajan ostaessa pankkikortilla myymälöistämme tuotteita, on kuluttajalla on tuotteisiin 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton ja pakkauksen virheetön.

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta myyntiedustajallenne tai osoitteeseen:  asiakaspalvelu(a)promart.fi tai soittamaan asiakaspalveluumme.

6. Yhteystiedot

ProMart Oy
Muuraintie 1
33960 PIRKKALA

sähköposti: asiakaspalvelu @ promart.fi

Copyright © 2017 Promart