Yritys

ProMart Oy on perustettu vuonna 2009 täyttämään markkinassa ollutta aukkoa kokonaispalvelua tuottavalle teknisen tukkukaupan palveluyritykselle. Tuote- ja palvelukokonaisuutemme kattaa teollisuuden, rakentamisen, korjaamoiden ja kunnossapidon tarpeet kokonaisvaltaisesti. Tuotevalikoimamme koostuu vahvojen ja tunnettujen merkkien ja toimittajien tuotteista, jotka ammattilaiset ovat kokeneet toimiviksi ja luotettaviksi. Palvelumme avulla asiakkaamme saavat korvattua useat marginaalitoimittajat yhdellä kokonaisvaltaisella tavarantoimittajalla. Palvelemme paikallisesti toimipisteidemme kautta sekä valtakunnallisesti toimitusmyyntinä kaikkialle Suomeen.

 

 Yrityksemme arvot – Rehellisyys – Jatkuva kehittyminen -  Yhdessä menestyminen -  vaikuttavat vahvasti työn tekemiseen ProMartissa. Ne ohjaavat koko henkilökunnan toimintaa niin asiakkaiden, toimittajien kuin muidenkin sidosryhmien kanssa.

 

1. Yhdessä menestyminen
Yhdessä menestyminen on liiketoimintamme perusajatus. Tavoitteena on pitkäjänteinen menestyksekäs yhteistyö asiakkaiden kanssa sekä saumaton yhteistoiminta oman henkilökunnan keskuudessa. Toimintamme lähtökohta on että se on asiakkaalle taloudellisesti kannattavaa toiminnan tehokkuuden parantuessa. Olemme sitoutuneet toimimaan asiakkaan parhaaksi etsimällä ratkaisuja toiminnan tuomiin haasteisiin, optimoimalla varastonkiertoa sekä noudattamalla johdonmukaista hinnoittelua.

2. Rehellisyys
Rehellisyys yrityksen perusarvona on meille itsestäänselvyys. Rehellisyys ja avoimuus ja sitä kautta syntyvä luottamus ovat pitkäjänteisen yhteistyön edellytyksiä niin asiakkaiden kuin toimittajienkin kanssa unohtamatta muitakaan sidosryhmiä.

3. Jatkuva kehittyminen
Yritysmaailma on jatkuvassa muutoksessa. Menestyksekkään yhteistyön turvaaminen vaatii meiltä jatkuvaa kehittymistä. Tämä vaatimus koskee yrityksemme toimintamalleja, tietojärjestelmiä, organisaatiota ja henkilökuntaa. Pyrimme tuottamaan asiakkaillemme mahdollisimman suuren hyödyn muuttuvissa tilanteissakin.

Copyright © 2017 Promart