ajax-loader

Makita DMC300Z suorakatkaisukone 18V runko

Makita

Saatavilla

Ladataan, odota hetki...
Kysy alueesi myyjältä
Kirjaudu nähdäksesi hinta

Myyntipakkauksen koko: 1

Pakkauskoko: 1

Tuotetunnus (SKU): 088381765541 Tuotekoodi: 454-DMC300Z Sisäinen tuotekoodi: 302729 Osasto:

Kuvaus

Tuotekuvaus: Makita DCM300 on kompakti kulmahiomakone, joka soveltuu erinomaisesti monien materiaalien katkaisuun esimerkiksi ohuille metallilevyille ja putkille. Vakiovarusteisen pölysuojan kanssa erittäin kompakti työkalu myös laattojen halkaisuun. 

Kätevä työkalu esimerkiksi autokorjaamoille, ilmastointiasentajille tai laatoitukseen. Tehokas ja huoltovapaa hiiliharjaton moottori saa virtansa Makita LXT 18V akusta. LED-valo valaisee työkohdetta ja toimii samalla myös ylikuormituksen indikaattorina vilkkumalla liiallisen kuormituksen tapahtuessa. Työkalussa on myös parannettu pölyn ja veden kestävyys XPT (Extreme Protection Technology), jolloin sitä voi käyttää haastavissakin olosuhteissa. 

Käyttäjän turvallisuutta varten koneessa on uudelleenkäynnistymisen esto -toiminto, elektroninen jarru, joka pysäyttää laikan heti sekä AFT (Active Feedback sensing Technology) -järjestelmä, joka tarkkailee jatkuvasti laikan pyörimisnopeutta ja sammuttaa koneen laikan jumiutuessa, estäen mahdollisten takapotkujen mahdollisuuden. Koneessa voidaan käyttää 76 mm:n katkaisu-, timantti- tai karbidilaikkaa. Maksimi katkaisusyvyys on 16 mm, joka riittää erittäin hyvin pienempiin katkaisutöihin.

Valmistaja

Makita

ProMart toimittaa Makita sähkö- ja polttomoottorityökalut ja tarvikkeet rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisille. Makitalla on laaja ja arvostettu akkutyökaluvalikoima muun muassa rakentamiseen, kunnossapitoon ja puutarhanhoitoon. Japanilainen sähkötyökalujen valmistaja Makita on toiminut globaalisti jo vuosikymmeniä auttaen ihmisiä rakentamaan entistä tehokkaammin, unohtamatta turvallisuustekijöitä ja luontoa. Makita on yksi maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista, joka on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Makitan pyrkimyksenä on vähentää koneiden käytössä syntyvää rakennuspölyä sekä koneista lähtevän melun ja tärinän määrää. Tuotekehitys tapahtuu aina ympäristötekijät huomioon ottaen ja vihreitä arvoja kunnioittaen. Makita käyttää maailmanlaajuista myynti- ja palveluverkostoaan kartoittaakseen eri markkinoiden tarpeita ja kehittääkseen tuotteita, jotka vastaavat jokaisen ammattikäyttäjän vaatimuksia. Jos et löydä etsimääsi tuotetta verkkokauppamme valikoimista, ota yhteyttä myyjääsi, lähimpään myymäläämme tai asiakaspalveluumme. Koko Makitan valikoima on saatavissa kauttamme. Vaikka tuote ei ole näkyvissä verkkokaupassamme, voimme sitä tilata ja toimittaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makita DMC300Z suorakatkaisukone 18V runko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *