Tarvikkeet

ProMart toimittaa rakennustarvikkeet, kiinteistötarvikkeet, hiomatarvikkeet, hitsaustarvikkeet, teipit sekä muut yleistarvikkeet eri toimialojen tarpeisiin. Tarvikevalikoima vastaa rakentamisen, teollisuuden ja korjaamoiden moninaisiin tarpeisiin.

Rakennustarvikevalikoima on muodostunut asiakkaidemme tarpeiden pohjalta saranoista sokkelikaistaan. Kiinteistötarvikkeet käsittävät kiinteistön huoltoon, ylläpitoon ja puhtaanapitoon liittyvät tuotteet. Sähkötarvikkeissa on laaja valikoima valaistukseen ja johtoihin liittyen. Autotarvikkeista puolestaan löytyy tuotteita autokorjaamoiden tarpeisiin. Hiomatarvikkeissa on monipuolinen valikoima esimerkiksi hiomalaikkoja ja katkaisulaikkoja.

Tarvikevalikoimaan kuuluvat myös suojaustarvikkeet, teipit ja pakkaustarvikkeet. Muiden tarvikkeiden ohella ProMart toimittaa myös hygieniatarvikkeet, toimistotarvikkeet ja kahvihuoneen tarvikkeet.

Huolehdimme kulutustavaroiden lisäksi aikaa ja vaivaa aiheuttavien pientavaroiden hankinnasta ja toimituksesta. Palvelumme avulla yritykset saavat tilaamisen ja pientavaralogistiikan toimintoja karsittua tai kokonaan ulkoistettua. Lisäksi hyllytyspalvelumme mahdollistaa erittäin lyhyet toimitusajat. Tarkemmin palveluistamme täällä.

Tuoteryhmät

Valmistajat

Näytetään tulokset 1–16 / 3160

Ladataan tuotteita