Työkalut

ProMart toimittaa laadukkaita ammattityökaluja. Valikoimasta löytyvät käsityökalut, akkutyökalut, sähkötyökalut, paineilmatyökalut ja polttomoottorityökalut tunnetuilta merkeiltä.

Laaja käsityökalujen valikoima koostuu muun muassa pihdeistä, puukoista, sahoista, vasaroista sekä ruuvaus- ja vääntötyökaluista. Pelti-, putki- ja sähköalan ammattilaisille löytyy myös kattavasti käsityökaluja. Merkeistä esimerkiksi Bacho on käsityökaluissa laajasti edustettuna.

Akkutyökalujen ja sähkötyökalujen valikoimat koostuvat kattavasti eri valmistajien porakoneista, sahoista, naulaimista, valaisimista, hiomakoneista ja imureista. Valmistajia ovat muun muassa Makita, Milwaukee ja Dewalt. Valikoimasta löytyvät sopivat akku- ja sähkötyökalut niin rakentamiseen ja teollisuuteen kuin korjaamoillekin. Valikoimaa täydentävät paineilmatoimiset naulaimet, mutterinvääntimet ja hiomakoneet.

Lisäksi lastuavien työkalujen valikoimassa ovat esimerkiksi poranterät, upottimet, jyrsimet ja kierretapit. Mittaamiseen löytyvät muun muassa laserlaitteet ja vaa’at merkintätarvikkeineen. Myös työkalujen säilytykseen ja kuljettamiseen on tarjolla paljon vaihtoehtoja useilta eri merkeiltä.

ProMartilta ostetut sähkötyökalut ja laitteet kirjautuvat automaattisesti ProMart laiterekisteriin ja useimpiin sähkötyökalumerkkeihin saadaan pidennetty takuuaika ilman erillisiä rekisteröintejä. ProMart laiterekisteri on sähköinen lisäpalvelu mobiilisovelluksessa. Sovelluksesta näet ajantasaiset tiedot laitekannasta sekä huoltohistoriasta. Sovellus lähettää automaattiset huoltokutsut säännöllistä tarkastusta vaativille laitteille. Käyttäjän on mahdollista lisätä rekisteriin koko kalustonsa. Lisätietoja palvelusta myyjiltämme.

Tuoteryhmät

Valmistajat

Näytetään tulokset 1–16 / 9195

Ladataan tuotteita