Suojaimet ja työturvallisuus

ProMart toimittaa kaikkiin olosuhteisiin soveltuvat työvaatteet ja turvajalkineet sekä muut henkilökohtaiset suojaimet eri alojen ammattilaisille.

Kattava vaate- ja kenkävalikoima koostuu valikoiduista laadukkaista merkkituotteista. Sertifioidut työvaatteet ja turvakengät takaavat tarvittavan suojan myös haastavissa työskentelyolosuhteissa. Vaatteissa on kattava kokovalikoima ja tuotteita löytyy useasta eri hintakategoriasta taaten jokaiselle käyttäjälle sopivan ratkaisun. Painatuspalvelumme mahdollistaa vaatteiden logopainatukset ja merkinnät asiakkaan toiveiden mukaan.

Henkilökohtaisten suojaimien valikoimaan kuuluvat myös käsineet, silmäsuojaimet, kasvosuojaimet, hengityssuojaimet, kuulosuojaimet, pääsuojaimet ja putoamissuojaimet. Suojainvalikoimassa on laadukkaat ja turvalliset tuotteet kaikkiin tilanteiseen ja olosuhteisiin.

Valikoimaan kuuluu lisäksi työturvallisuuteen liittyvät ensiapuvälineet ja ensisammutusvälineet sekä erilaiset varoitustuotteet ja opastustuotteet. Ympäristötuotteet kattavat öljyn imeyttämiseen tarvittavat tuotteet.

Tuoteryhmät

Valmistajat

Näytetään tulokset 1–16 / 1931

Ladataan tuotteita