ajax-loader

ProMart on palveleva yritys

Historia ja nykytilanne

ProMart Oy on vuonna 2009 perustettu teknisentukkukaupan alalla toimiva yritys. Toiminta aloitettiin Sampo Säilyn toimesta tarjoamalla työvälineitä ja tarvikkeita alihankintateollisuudelle Pirkanmaalla. Jo toisella tilikaudella mukaan tuli rakentamisen tuotteita ja asiakaskunta laajentui myös rakennusteollisuuteen. Toiminnan alusta lähtien mottona on ollut aktiivinen ja lisäarvoa tuottava palveluajatus: Haluamme olla paikanpäällä ratkaisemassa toiminnan tuomia haasteita ja auttamassa teknisissä kysymyksissä.

Yrityksen kasvaessa henkilökohtaisia palvelumalleja on mallinnettu ja rinnalle on kehitetty sähköisiä palveluratkaisuja, jotka hyödyttävät jo satojen asiakkaidemme ostamisen ja logistiikan prosesseja.

Liikevaihto

 

Keskikasvumme on ollut 10 toimintavuoden aikana yli 35 % vuodessa.  Vuonna 2020 päättyvällä tilikaudella liikevaihto oli 22,8 milj. €

Henkilöstö

 

 

Meillä työskentelee juuri nyt 68 työntekijää.

Toimipaikat

 

ProMartilla on seitsemän toimipistettä, joista neljässä on myymälä.

Ladattavat logot

Ptomart jpg  PDF

Asiakkaiden asialla

Aktiivinen asiakastyö on liiketoimintamme keskiössä. Teemme joka päivä töitä sen eteen, että pystymme täyttämään asiakkaan tarpeet ja auttamaan teknisissä kysymyksissä.

Palvelu

 

ProMart palvelee asiakkaita henkilökohtaisilla, sähköisillä ja logistisilla palvelumalleilla. Kaikki palvelumallit on luotu yhdessä asiakkaiden kanssa ja asiakkaita varten. Asiakaskohtaiset palvelumallit sisältävät mm. hyllyyn kantamista, teknistä neuvontaa, työvälineiden huoltoa, sähköisiä tilauskanavia, kulujen optimointia ja raportointia. Huolehdimme kulutustavaroiden lisäksi aikaa ja vaivaa aiheuttavien pientavaroiden hankinnasta ja toimituksesta. Palvelumme avulla yritykset saavat tilaamisen ja pientavaralogistiikan toimintoja karsittua tai kokonaan ulkoistettua.

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima kattaa teollisuuden, rakentamisen, korjaamoiden ja kunnossapidon tarpeet kokonaisvaltaisesti. Valikoima koostuu vahvojen ja tunnettujen merkkien ja toimittajien tuotteista, jotka ammattilaiset ovat jo kokeneet toimiviksi ja luotettaviksi. Varastovalikoimassamme on n. 20 000 nimikettä ja valikoima laajenee asiakastarpeiden mukaan. Lähes koko varastotuotevalikoima on rakennettu yhdessä asiakkaiden kanssa asiakastarpeiden pohjalta. Merkkituotteiden lisäksi ProMartilla on oma rekisteröity tarviketuotemerkki Kranit.

Asiakastyytyväisyys

Yrityksen tavoitteena on lisäarvoa tuottava palvelukokonaisuus ja tyytyväiset asiakkaat. ProMart mittaa asiakastyytyväisyyttä ja asiakkaiden sitoutumista palvelun käyttämiseen NPS menetelmällä (Net Promoter Score). Menetelmä perustuu asiakkaalle esitettävään kysymykseen, kuinka todennäköisesti suosittelet yritystä ystävillenne ja kollegoillenne. Menetelmässä erinomainen taso saavutetaan NPS luvun ylittäessä 50. ProMart on saanut NPS luvuksi 85, mitä pidetään erittäin hyvänä. Mittauksessa käytetään ulkopuolista kumppania ja se toteutetaan puhelinhaastatteluna.

Arvot

Yrityksemme arvot – Rehellisyys – Jatkuva kehittyminen –  Yhdessä menestyminen –  vaikuttavat vahvasti työn tekemiseen ProMartissa. Ne ohjaavat koko henkilökunnan toimintaa niin asiakkaiden, toimittajien kuin muidenkin sidosryhmien kanssa.

Yhdessä menestyminen

Yhdessä menestyminen on liiketoimintamme perusajatus. Tavoitteena on pitkäjänteinen menestyksekäs yhteistyö asiakkaiden kanssa sekä saumaton yhteistoiminta oman henkilökunnan keskuudessa. Toimintamme lähtökohta on että se on asiakkaalle taloudellisesti kannattavaa toiminnan tehokkuuden parantuessa. Olemme sitoutuneet toimimaan asiakkaan parhaaksi etsimällä ratkaisuja toiminnan tuomiin haasteisiin, optimoimalla varastonkiertoa sekä noudattamalla johdonmukaista hinnoittelua.

Rehellisyys

Rehellisyys yrityksen perusarvona on meille itsestäänselvyys. Rehellisyys ja avoimuus ja sitä kautta syntyvä luottamus ovat pitkäjänteisen yhteistyön edellytyksiä niin asiakkaiden kuin toimittajienkin kanssa unohtamatta muitakaan sidosryhmiä.

Jatkuva kehittyminen

Yritysmaailma on jatkuvassa muutoksessa. Menestyksekkään yhteistyön turvaaminen vaatii meiltä jatkuvaa kehittymistä. Tämä vaatimus koskee yrityksemme toimintamalleja, tietojärjestelmiä, organisaatiota ja henkilökuntaa. Pyrimme tuottamaan asiakkaillemme mahdollisimman suuren hyödyn muuttuvissa tilanteissakin.

Avoimet työpaikat

ProMart on kasvava ja innovatiivinen yritys, jossa arvostetaan erilaista osaamista. Tutustu ProMartiin työpaikkana ja katso avoimet työpaikat https://rekry.promart.fi/

Työntekijähaastattelu – logistiikkatyöntekijä

 

Arvostan ProMartilla työn tekemisen vapautta ja vastuuta. Meillä on hyvä työilmapiiri, ja työkaverini ovat kannustavia ja huumorintajuisia tiimipelaajia. Nautin, kun pääsen tapaamaan asiakkaitamme, yhteistyön tekeminen heidän kanssaan on mukavaa. Tarvittaessa saan hyvin apua esimieheltäni tai työkavereiltani ja jos asia ei Oulun toimipisteen kesken ratkea, hallinnon henkilökunta Pirkkalasta on helposti tavoitettavissa. ProMart on minulle erittäin mieluinen työpaikka.

 

Työntekijähaastattelu – myyntiedustaja

ProMart on aktiivinen ja rohkeasti eteenpäin menevä yritys. Arvostan sitä, että saan keskittyä omaan tekemiseeni ja minuun luotetaan. Saan kuitenkin aina apua ja tukea sitä tarvitessani. Jaamme tietoa kollegoiden kanssa paljon, ja heiltä saa aina uusia vinkkejä. Tuoteasioissa taas auttavat osaava tuotepäällikkö- ja ostotiimimme. Meillä on innostava porukka yrityksen johtoa myöten.

Työntekijähaastattelu –