ajax-loader

ProMart helpottaa ammattiasiakkaiden työarkea

Yritys

ProMart Oy on vuonna 2009 perustettu teknisentukkukaupan alalla toimiva yritys.

Tarjoamme teollisuuden ja rakennusalan toimijoille ylivertaisen palvelukonseptin, jonka kautta tulemme osaksi asiakkaiden toiminta- ja hankintaprosesseja. Vastuullisesti toimien ja palvelumalleja hyödyntäen toimitamme laajaa ammattituotevalikoimaa, jotka asiakkaat voivat kokea toimiviksi ja luotettaviksi.

Liikevaihto

 

Vuonna 2022 päättyvällä tilikaudella liikevaihto oli 30 milj. €

Henkilöstö

 

 

Meillä työskentelee juuri nyt 82 työntekijää.

Toimipaikat

 

ProMartilla on kahdeksan toimipistettä, joista seitsemässä on myymälä.

Ladattavat logot

Ptomart jpg  PDF

Missä asiakas, siellä palvelu

Olemme erikoistuneet palvelemaan vaativia teollisuuden, rakennustoimialan ja kunnossapidon asiakkaita monipuolisella tuote-ja palveluvalikoimalla, joka sisältää mm. työkalut, kiinnitystarvikkeet,suojaimet ja kemikaalit.

Palvelu

 

ProMart palvelee asiakkaita henkilökohtaisilla, sähköisillä ja logistisilla palvelumalleilla. Asiakkaalla on yksi yhteyshenkilö joka vastaa asiakaskohtaisesta hinnoittelusta, tilauskäsittelystä, sähköisten palveluiden hallinnoinnista, reklamaatiosta,
laskutuskäytännöistä ja kaikista muista asiakassuhteeseen liittyvistä asioista.

Huolehdimme kulutustavaroiden lisäksi aikaa ja vaivaa aiheuttavien pientavaroiden hankinnasta ja toimituksesta. Palvelumme avulla yritykset saavat tilaamisen ja pientavaralogistiikan toimintoja karsittua tai kokonaan ulkoistettua.

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima kattaa teollisuuden, rakentamisen, korjaamoiden ja kunnossapidon tarpeet kokonaisvaltaisesti. Valikoima koostuu vahvojen ja tunnettujen merkkien ja toimittajien tuotteista, jotka ammattilaiset ovat jo kokeneet toimiviksi ja luotettaviksi. Varastovalikoimassamme on n. 20 000 nimikettä ja valikoima laajenee asiakastarpeiden mukaan. Lähes koko varastotuotevalikoima on rakennettu yhdessä asiakkaiden kanssa asiakastarpeiden pohjalta. Merkkituotteiden lisäksi ProMartilla on oma rekisteröity tarviketuotemerkki Kranit.

Asiakastyytyväisyys

Yrityksen tavoitteena on lisäarvoa tuottava palvelukokonaisuus ja tyytyväiset asiakkaat. ProMart mittaa asiakastyytyväisyyttä ja asiakkaiden sitoutumista palvelun käyttämiseen NPS menetelmällä (Net Promoter Score). Menetelmä perustuu asiakkaalle esitettävään kysymykseen, kuinka todennäköisesti suosittelet yritystä ystävillenne ja kollegoillenne. Menetelmässä erinomainen taso saavutetaan NPS luvun ylittäessä 50. ProMart on saanut NPS luvuksi 85, mitä pidetään erittäin hyvänä. Mittauksessa käytetään ulkopuolista kumppania ja se toteutetaan puhelinhaastatteluna.

Arvot

Yrityksemme arvot – Rehellisyys – Jatkuva kehittyminen –  Yhdessä menestyminen –  vaikuttavat vahvasti työn tekemiseen ProMartissa. Ne ohjaavat koko henkilökunnan toimintaa niin asiakkaiden, toimittajien kuin muidenkin sidosryhmien kanssa.

Yhdessä menestyminen

Yhdessä menestyminen on liiketoimintamme perusajatus. Tavoitteena on pitkäjänteinen menestyksekäs yhteistyö asiakkaiden kanssa sekä saumaton yhteistoiminta oman henkilökunnan keskuudessa. Toimintamme lähtökohta on että se on asiakkaalle taloudellisesti kannattavaa toiminnan tehokkuuden parantuessa. Olemme sitoutuneet toimimaan asiakkaan parhaaksi etsimällä ratkaisuja toiminnan tuomiin haasteisiin, optimoimalla varastonkiertoa sekä noudattamalla johdonmukaista hinnoittelua.

Rehellisyys

Rehellisyys yrityksen perusarvona on meille itsestäänselvyys. Rehellisyys ja avoimuus ja sitä kautta syntyvä luottamus ovat pitkäjänteisen yhteistyön edellytyksiä niin asiakkaiden kuin toimittajienkin kanssa unohtamatta muitakaan sidosryhmiä.

Jatkuva kehittyminen

Yritysmaailma on jatkuvassa muutoksessa. Menestyksekkään yhteistyön turvaaminen vaatii meiltä jatkuvaa kehittymistä. Tämä vaatimus koskee yrityksemme toimintamalleja, tietojärjestelmiä, organisaatiota ja henkilökuntaa. Pyrimme tuottamaan asiakkaillemme mahdollisimman suuren hyödyn muuttuvissa tilanteissakin.

Avoimet työpaikat

ProMart on kasvava ja innovatiivinen yritys, jossa arvostetaan erilaista osaamista. Tutustu ProMartiin työpaikkana ja katso avoimet työpaikat https://rekry.promart.fi/