Huoltopalvelu

Logomerkatut työvaatteet 24 h toimitusvalmiina

KESTÄVÄT JA TYYLIKKÄÄT TYÖVAATTEET

OIKEA-AIKAINEN TYÖVAATTEIDEN SAATAVUUS

VÄHEMMÄN TYÖAIKAA VAATEHANKINTOIHIN

KUSTANNUSTEHOKAS KOKONAISPALVELU

Huoltopalvelu

Työvaatteiden hankinta on nyt helppoa ja kustannustehokasta. ProMart työvaatepalvelu pitää sisällään monipuoliset tilausjärjestelmät, yrityskohtaiset vaatteiden sovitussarjat ja yksilöidyt toimitustavat vaikkapa aloittavan työntekijän kotiosoitteeseen. Logomerkaamme vaatteet 24 tunnissa tilauksesta ja toimitamme työntekijäkohtaisen vaatetilauksen 48 tunnissa haluttuun osoitteeseen.

Hyvät työvaatteet ovat mukavat ja lisäävät työn tehokkuutta. Valikoimastamme löytyy työvaatemallistot tunnetuilta työvaatevalmistajilta. Valikoima sisältää myös vaatteet aktiiviseen vapaa-aikaan sekä toimistotyöhön, kun työvaatteilta vaaditaan mukavuutta ja tyylikästä ulkonäköä.

Takit Housut Paidat Huomiovaatteet Palosuojatut Päähineet Katso koko valikoima Selaa työvaatekuvastoa

Huoltotilaus

Tilaa yrityksellenne työvaatekartoitus täyttämällä allaoleva lomake. Kartoituksen pohjalta teemme tarjouksen työhönne sopivista työvaatteista. Tarjouksen yhteydessä toimitamme myös veloituksetta yhden Fristads College paidan.

Huoltotyön tilaajan yhteystiedot

Palautusosoite (jos eri kuin tilaajan osoite)

Laitteen tiedot


Mikäli huoltoon lähetettyä konetta ei korjata, laskutamme kustannusarvioinnista 20€ alv 0%, sekä mahdolliset kuljetuskustannukset. Jos konetta ei noudeta 6kk sisällä koneen valmistumisilmoituksesta, kone siirtyy ProMart Oy:n omaisuudeksi.

Työvaateuutuuksia