Martinpäivät tulevat jälleen

Jotain perinteistä ja paljon uutta. Tämän syksyn martinpäivät järjestetään 12.-14.10.2021. Ruokaa ja ohjelmaa on tarjolla Pirkkalan, Jyväskylän, Turun ja Vantaan toimipisteissä, ja martinpäivien tarjoukset ostettavissa kaikkialta promart.fi sivujen kautta sekä tilattavissa teknisiltä myyjiltämme.

Tarjoamme tuttua ja suosittua menuuta: pyttipannua, muikkuja sekä muurinpohjalettuja Pirkkalassa 12.10., Jyväskylässä ja Turussa 13.10. sekä Vantaalla 14.10. Ruokatarjoilu on toimipisteissä klo 10-14.

Näillä Martinpäivillä Turussa kilpaillaan TPS:n järjestämässä kiekkotutkakilpailussa parhaimman laukaisijan tittelistä ja Pirkkalassa, Jyväskylässä ja Vantaalla otetaan mittaa Työmiehen Triathlonilla. Kannattaa tulla paikanpäälle ja osallistua kilpailuihin sillä, jokaisella paikkakunnalla kilpailujen kolme parasta palkitaan 18 voltin akkukoneseteillä sekä triathlon kilpailussa koko kiertueella parhaan ajan tehnyt saa vielä Milwaukeen 18 voltin iskevän mutterinväännin setin.

Martinpäivät tarjoavat nyt myös paljon tuoteuutuuksia, joita yhteistyökumppanimme ovat paikanpäällä esittelemässä.

Ota ProMartin somekanavat seurantaan linkedinissä, instassa ja facebookissa. Kanavilla jaamme lisäinfoa martinpäivistä, huipputarjouksista sekä lisätietoa tulevista kilpailuista. Alla olevalta videolta voit tutustua mitä Työmiehen Triathlon pitää sisällään

TYÖMIEHEN TRIATHLON – KILPAILU!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *