Puma turvajalkineiden maahantuonti on siirtynyt ProMartille

Urheilumaailmasta tunnetun tuotemerkki Puman valmistamien turvajalkineiden maahantuonti on siirtynyt ProMart Oy:lle kesällä 2021. Puma jalkineiden maahantuonti ja edustus vahvistaa ProMartin työturvatuotevalikoimaa ja tarjoaa käyttäjille kevyen ja toimivan turvajalkinemalliston.

Puma turvajalkineiden suunnittelussa on hyödynnetty urheilumaailman teknologioita ja huomioitu raskaan työn vaatimukset niin teollisuuteen kuin rakennuksillekin. Puma turvajalkineet täyttävät EN ISO 20345 -turvastandardit. Jalkineissa yhdistyy käyttömukavuus sekä tyylikäs muotoilu, ja mikäpä ettei kenkiä voisi käyttää työn ulkopuolellakin.

Hyvät ja oikein valitut turvajalkineet ovat työpäiväsi perustus jalkojesi alla. Työtehtävän vaativuudesta riippuen mallisto tarjoaa turvakengät, joissa on naulaanastumissuoja ja varvassuoja, tai kengät jotka pitävät vettä, ja joiden pohja kestää öljyä tai kuumuuttakin aina 300 asteeseen saakka.

Suomessa varastoitavien Puma turvajalkineiden tuotevalikoima on selattavissa tämän linkin esitteestä. Kokonaisuudessaan Puman turvajalkinemallisto löytyy osoitteesta https://www.puma-safety.com/eu/en.

Lisätietoja jalkineista antaa Tuotepäällikkö Anna Lahti, anna.lahti@promart.fi puh. 050 477 7370


Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *