Työvaatepalvelun avulla logomerkatut tuotteet 48 tunnissa asiakkaalle

Työpukeutuminen saa yhä isompaa huomiota kaikilla toimialoilla. Yritykset odottavat laadukkaiden ja kestävien työvaatteiden lisäksi monipuolista palvelua vaatteiden yksilöintiin sekä toimitustapoihin. Tähän tarpeeseen ProMartissa on kehitetty työvaatepalvelu, jossa asiakas voi saada parhaimmillaan työvaateen mukaansa myymälästä yrityksensä logolla varustettuna. Uusi ProMart työvaatepalvelu pitää sisällään myös monipuoliset tilausjärjestelmät, yrityskohtaiset vaatteiden sovitussarjat ja yksilöidyt toimitustavat vaikkapa aloittavan työntekijän kotiosoitteeseen.

Hyvät työvaatteet ovat mukavat ja lisäävät työn tehokkuutta. Valikoimastamme löytyy työvaatemallistot tunnetuilta työvaatevalmistajilta, kuten Fristadsilta ja Snickeriltä. Valikoima sisältää myös vaatteet aktiiviseen vapaa-aikaan sekä toimistotyöhön, kun työvaatteilta vaaditaan mukavuutta ja tyylikästä ulkonäköä.

Työvaatepalvelun asiakaslupauksena lupaamme logomerkata vaatteet 24 tunnissa tilauksesta ja toimittaa työntekijäkohtaisen vaatetilauksen 48 tunnissa haluttuun osoitteeseen. Ennalta sovitusti toteutamme nopean painatuspalvelun myymälöissämme asiakkaan odottaessa.

Nyt on hyvä hetki koeponnistaa uuden palvelumme toimivuus. Tilaa yrityksellenne työvaatekartoitus työvaatepalvelun esittelysivuilta. Kartoituksen pohjalta teemme tarjouksen työhönne sopivista työvaatteista. Tarjouksen yhteydessä toimitamme myös veloituksetta yhden Fristads College paidan.

Lisätietoja palvelusta antaa Mirjami Kokkonen p. 050 475 2109 mirjami.kokkonen@promart.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *