Uudet Puma Disc & Albatros QL -turvajalkinemallit nyt ProMartilta

Turvajalkineiden rullakiristys on vakiinnuttanut paikkansa monella alalla. Kuuntelimme asiakkaidemme toiveita, ja tuomme nyt markkinoille uusia pikakiristyksellä varustettuja turvajalkineita. Puma on käyttänyt DISC-rullakiristystä juoksukengissä jo vuodesta 1991, ja nyt ominaisuus on saatavilla myös Puma Safety -turvajalkineissa. Puma Safety valmistaa urheilullisia turvakenkiä, joiden ulkonäössä on loppuun saakka harkitut yksityiskohdat. Kokemus juoksukenkien suunnittelusta tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja energianpalautuksen myös turvajalkineisiin.

Albatros QuickLock (QL) -pikakiristys on saatavana kahdessa uutuusmallissa. AER55 QL ja Breeze Impulse QL -jalkineet ovat kevyitä, ja hengittävät hyvin tekstiilipäällisen ansiosta.

Kaikissa Puma ja Albatros uutuuskengissä on joustava, metalliton FAP-naulaanastumissuoja ja varvassuoja.

ProMart maahantuo Suomeen laadukkaita turvajalkineita Puma Safety, Albatros ja Footguard -tuotemerkeiltä. Kaikki brändit edustavat testattua turvallisuutta, innovatiivisia tekniikoita ja modernia muotoilua. ProMartilta löydät kattavan valikoiman kenkiä turvaamaan työntekijöiden työpäiviä. Saatavilla on laaja kokovalikoima väliltä 36-48. Valtaosa jalkinemalleista on metallittomia, mikä tekee niistä taipuisia ja kevyitä. Mukavat turvakengät siivittävät työntekijätkin parempiin suorituksiin!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *